📣
جشنواره مد و لباس در اردبیل برگزار میشود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل :
🔸جشنواره مد و لباس بعد از ماه صفر همزمان با فصل پاییز در اردبیل برگزار خواهد شد.
🔸امسال با توجه به بحث حجاب و عفاف جشنواره بزرگ مد و لباس ایرانی با حضور برندهای مهم در کشور با قیمت و کیفیت مناسب و مد روز برگزار خواهیم شد.
🔸در زیست بوم فرهنگی استان اردبیل لباسهای زیبایی از لحاظ فرم و تنوع و رنگ و مبتنی بر حجاب و عفاف اسلامی داریم و ما تلاش خواهیم کرد تا در قالب این رویدادها، باورها و ارزشهای دینی و بنیان خانواده را تحکیمی عمیق ببخشیم.
🔸جوان و نوجوان به دنبال مد و زیبایی است و باید البسه مبتنی بر معیارهای حجاب و عفاف در بازار موجود باشد که هم دارای زیبایی و جذابیت و لحاظ مد در طراحی باشد و هم با قیمت مناسب برای مصرف کننده عرضه شود.
🔸با توجه به تجربه سایر استانها در برگزاری جشنواره مد و لباس و استقبال خوب مردم سعی خواهیم کرد تا با توجه و بها دادن به اصالتها و مقابله با آسیبهای اجتماعی بتوانیم اهداف مورد نظر را عینیت ببخشیم.
@jaarchi_Ardabil
📣 اخبار ریزُ درشتِ استان اردبیل👆