⭕️ساعت کار و چند تامل:
🔻ساعت آغاز به کار دستگاه های دولتی از ۱۶ خرداد، ۶ صبح اعلام شد.
📌اما چند نکته:
🔹ساعت خواب مردم عمدتا ۱۱ شب به بعد است. اگر فکر کنیم با یک مصوبه سبک زندگی مردم عوض خواهد شد در اشتباهیم.
🔹ساعت کار بازار و بیشتر فروشگاه ها ۱۰ صبح به بعد است. ساعت کار بانک ها تا ۱۳. این یعنی آغاز چالش برای کسب و کارها در سال تولید و مهار تورم.
🔹حجم زیادی از کارمندان، فرزندانی دارند که قبل از رفتن به محل کار باید به مهد و مدرسه یا خانه آشنایی بسپارند. ساعت ۵ صبح هیچ جا پذیرای فرزندان کارمندان نیست. بچه ها را نمی شود قورت داد و از ضرورت فرزندآوری گفت.
🔹با توجه به قیمت مسکن، تعداد زیادی از کارکنان بویژه نیروهای خدمات و کارمندان دون پایه در مناطق حاشیه زندگی می کنند و برای رسیدن به محل کار باید ۵ صبح راه بیفتند. این یعنی افزایش هزینه ها، دشواری شرایط زندگی خانوادگی و فشار روانی بیشتر.
🔹با توجه به تجربه کاری در ادارات، زودتر آغاز شدن ساعت کار عملا به معنای افزایش زمان صبحانه کارکنان در ساعات اولیه و کاهش بهرهوری از یکسو و افزایش نیاز به اضافه کاری پس از ساعت رسمی است که مستلزم مصرف انرژی و هزینه های تحمیلی بیشتر به دولت است.
🔹اعلام ساعت ۶ صبح برای آغاز کار به معنای مراجعه مردم به ادارات از ساعت ۶ نیست بلکه به معنای انباشت مطالبات مراجعان در ساعات پایانی و نرسیدن وقت برای انجام کارها، تولید صف و گسترش نارضایتی بیشتر است
🔰پی نوشت :
اینکه فکر کنیم چون اجداد ما پس از اذان صبح به مزرعه و کارشان رفته و شبها پس از غروب می خوابیده اند پس امروز هم می شود چنین کرد حاصل عدم درک مناسب از زمان و مکان است.
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد.
♻️فرزندآوری را جدی بگیرید