🔴طرح بحرانهای پیاپی چه معنایی دارد؟
🔸بخش بسیار مهم دیگر سخنان رهبری عزیز و حکیم انقلاب این بخش از صحبتهای ایشان بود. حقیقت این است که رهبری در دیدار با مجمع فرماندهان سپاه پیشبینیهای حرکات آتی دشمن را به طور دقیق بیان میکنند.
🔸برای مثال در دیدار ۱۰ مهر ۱۳۹۸، ایشان سپاه را به حفظ آمادگی در مواجهه با حوادث بزرگ توصیه کردند. حوادث بزرگی که یک ماه بعد در آبان ۹۸ و سپس در حوادث تلخ دی و اسفند ۹۸ شاهد بودیم.
🔸روند این دیدارها با شیوع ویروس کرونا متوقف شد تا دقیقا یکسال پیش در چنین روزهایی که به شدت به توافق احیای برجام نزدیک شده بودیم و رهبری به مشهد مقدس سفر کرده بودند، با فراخوانی فرماندهان ارشد نیروهای مسلح و امنیتی به مشهد، گزارش کاملی از وضعیت مذاکرات هستهای از دریابان شمخانی و آرایش نظامی طرفهای مختلف در منطقه از سوی سرلشکر رشید دریافت کردند و در جملهای عجیب فرمودند: خود را برای حوادث سختی آماده کنید که مشابه آن را ندیدهاید (نقل به مضمون). البته قفل این سخنان کمتر از یکماه بعد در جنگ ترکیبی پاییز ۱۴۰۱ گشوده شد.
🔸اکنون مقام معظم رهبری نسبت به تلاش دشمن برای وقوع بحرانهای پیاپی در موضوعات مختلف هشدار دادند. برای درک این کلید واژه خوب است گذری به اسفند ۱۴۰۱ و بدحالیهای پیاپی دانشآموزان در مدارس کنیم. در آن مقطع، اتاق آنالیز و تحلیل اغتشاشات به این نتیجه رسیده بود که روسری تکانی در شهر و آتش زدن خودروها در برخی محلات و دست به سلاح بردن در تعدادی مناطق شهری و مرزی نمیتواند به سمت میرایی شدن میل پیدا کند، برای اثرگذاری روی دال امنیتی باید آشوب را اجتماعی و بحران را روزمره کرد. از این رو پروژه هر ۲۴ ساعت یک بحران کلید خورد که البته با اقدامات آفندی و پدافندی متقابل ناکام ماند.
🔸به هر روی ما باید در هر شرایط آمادگی خود را حفظ کنیم. این روزها دیده میشود که همگی به این مسئله اشاره دارند که احتمالا در سالگرد اغتشاشات اتفاقاتی رخ دهد اما باید گفت برنامه ما چیست؟ نباید اینطور شود که اگر خدای ناکرده اتفاق ناگواری رخ داد همگی با ریپلای کردن پستها، توئیتها و استوریها بگوییم "دیدید گفتیم! اما کاری نکردید" کار از هر کدام از خودمان شروع میشود و باید در هر عرصهای که نقشآفرینی میکنیم برنامه مشخص خود را داشته باشیم.