♦️☑️محمود واعظی: با لاریجانی و جهانگیری در حال رایزنی هستیم/ اسامی ما با جبهه اصلاحات کمی متفاوت است
▪️محمود واعظی، رییس دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه در پاسخ به این سوال که آیا حزب، پیشنهادی برای افراد داخل حزب و بیرون از حزب برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری داده است؟ گفت: بله، به هرحال حزب با چند نفر در داخل حزب و بیرون از آن صحبت کرده است. در داخل حزب یک مقدار بررسی صورت گرفته اما هنوز نهایی نشده، با بیرون از حزب هم صحبتهایی انجام شده و انشاءلله سعی میکنیم تا چند روز دیگر تکلیف این موضوع روشن شود.
▪️واعظی در پاسخ به این سوال که گویا حزب اعتدال و توسعه با آقای لاریجانی و جهانگیری هم صحبتی داشته است، گفت: با آقای لاریجانی صحبت کردیم با آقای جهانگیری هم بنای صحبت بوده است.
▪️وی درباره جزئیات گفتوگو با لاریجانی گفت: آقای لاریجانی باید این موضوعات را بررسی کرده، ابعاد را ببینند و در نهایت تصمیم بگیرند.
🇮🇷 کانال خبری
#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘
@jangetarkibi313