⭕️داگلاس موری، مقالهای در نیویورک پست درباره اقداماتی که ترامپ برای اصلاح سیاست خارجی بایدن باید انجام دهد، نوشت :
🔻1. قطر : بزرگترین حامی تروریسم، قطر باید منزوی شود و تحریم ها علیه آن اعمال شود. پایگاه نظامی آمریکا در آنجا باید برداشته شود و به یک شریک واقعی مانند امارات متحده عربی - داده شود.
🔻2. ترکیه : ترامپ باید برای دیکتاتور اردوغان روشن باشد - حماس یا ناتو، شما می توانید یکی از آنها را تنها انتخاب کنید .
🔻3. عربستان سعودی : ترامپ باید آنها را در کنار سایر کشورهای سنی در توافقنامه ابراهیم بگنجاند.
🔻4. گروگان ها : ترامپ باید شعار احمقانه «آنها را به خانه برگردانید» (خطاب به جهان غرب و اسرائیل) را به جای «آنها را در خانه آزاد کنید» (خطاب به حماس) جایگزین کند و کشورهای حامی حماس را مجبور کند که گروگان ها را فورا آزاد کنند.
🔻5. ایران : ترامپ باید ایران را از نظر اقتصادی خفه کند و اجازه دهد اسرائیل هسته ای ایران را نابود کند و دولت را تغییر دهد و آنها را در توافقنامه ابراهیم بگنجاند.
🇮🇷 کانال خبری#جــنـگـــِتــرکیـبـی
🆘@jangetarkibi313