🚨یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن:
🔺نیروهای مسلح یمن با استعانت از خداوند متعال چهار عملیات نظامی کیفی را با هدف قرار دادن چهار کشتی سه گانه شرور آمریکایی، انگلیسی و اسرائیلی انجام دادند که به شرح زیر است:
🔹اولین عملیات توسط نیروی موشکی با تعدادی موشک بالدار با هدف قرار دادن کشتی اسرائیلی (MSC Unific) در دریای عرب انجام شد که به لطف خدا دقیق و مستقیم بود.
🔸عملیات دوم توسط نیروی موشکی و نیروی دریایی با تعدادی موشک بالستیک و بالدار انجام شد و در هفته جاری برای دومین بار کشتی نفتی آمریکایی دلونیکس را در دریای سرخ هدف قرار داد.
🔹در حالی که سومین عملیات ناو فرود انگلیسی (Anvil Point) را در اقیانوس هند هدف قرار داد، به لطف خدا ضربه دقیق و مستقیم بود.
🔸این کشتی مورد هدف تعدادی موشک بالدار نیروی موشکی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت.
🔹چهارمین عملیات توسط نیروی موشکی با تعدادی موشک بالدار با هدف قرار دادن کشتی لاکی سیلور در دریای مدیترانه انجام شد.
🔸این کشتی هدف قرار گرفت زیرا شرکت مالک آن تصمیم ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی را نقض کرد.
🔹عملیات نیروهای مسلح یمن متوقف نخواهد شد مگر اینکه تجاوزات متوقف شود و محاصره مردم فلسطین در نوار غزه رفع نشود.
جنگ نرم ودشمن شناسی
به کانال خودتان بپیوندید
👇
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
💥پیام رسان بله
https://ble.ir/jangnarmvdoshmanshnasi