💢
بر کدامین قاعده سخن میگویید؟
🔹مولوی عبدالحمید امام جماعت مسجد مکی در خطبههای نماز جمعه روز قدس در حالی که سراسر شهرهای کشورمان و بسیاری از کشورهای مسلمان منطقه شاهد تظاهرات ضد صهیونیستی مردم در روز قدس بود، در سخنانی گفت: به فکر نابودی دیگران نباشید، پیامبر با یهودیها صلح کرد(!) او پیش از این هم در نماز جمعه ۷ بهمن یعنی یک روز پس از آنکه حمله وحشیانه نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به اردوگاه جنین و کشتار مردم بیگناه این اردوگاه خواستار صلح و سازش با رژیم صهیونیستی و به رسمیت شناختن آن شد. مواضعی اینچنینی و یا به رسمیت شناختن فرقه ضاله بهائیت موجب اعتراض برخی علمای اهل سنت نیز گردید.
🔰
گزارههای تحلیلی:
به نظر میرسد با مواضع اخیر آقای عبدالحمید چند پرسش لازم و ضروریست:
🔸
1ـ قرآن فصل مکتوب و مشترک همه مذاهب اسلامی در نوع مواجهه با دشمنان ظالم، عنود و غاصب است که در آیه ۳۵ سوره محمد میفرماید: «پس هرگز سست نشوید و (دشمنان را) به صلح (ذلّتبار) دعوت نکنید در حالی که شما برترید، و خداوند با شماست و چیزی از (ثواب) اعمالتان را کم نمیکند!» و چگونه است که شما مسلمانان را در برابر رژیم کودکش و بیرحم صهیونیست دعوت به صلح میکنید، آن هم در مقابل دشمنترین دشمنان اسلام و رسولش یعنی یهود که قرآن در آیه ۸۲ سوره مائده به آنها اشاره میکند که «هر آینه دشمنترین مردم نسبت به مسلمانان، یهود و مشرکان را خواهی یافت.»
🔹
2ـ سخن از سنت پیامبر در صلح با اقوام یهود اطراف مدینه گفتید؛ اما به مقابله سخت، شدید و بازدارنده ایشان با اقوام متجاوز، عهدشکن و ظالم یهود، فتح قلعه خیبر و انجام چند جنگ با یهودیان خیانتکار و تاراندن آنها از اطراف مدینه به دستور پیامبر اعظم(ص) حرفی به میان نمیآورید.
🔸
3ـ در حالی نسخه صلح و سازش تجویز میکنید که تجربه تاریخی به ویژه در گذشته نه چندان دور در خصوص همین طرح سازش اعراب و رژیم صهیونیستی تا قضیه لیبی، عراق و سوریه نشان داد که هزینه تسلیم شدن بمراتب بیشتر از هزینه مقاومت کردن و ایستادگی کردن است، و تسلیم شدن در مقابل دشمن عنود و لجوج و خبیث، جز لگدمال شدن، جز ذلیل شدن، جز بیهویّت شدن هیچ اثری ندارد و از کدامین زندگی بعد از صلح با غاصبان صهیونیست سخن میگویید؟
🔹
4ـ در حالی در سخنان اخیر از در صلح و آشتی با رژیم صهیونیستی غاصب در آمدید که در خرداد 1399 موضع دیگری داشتید و در جمع نمازگزاران اهل سنت زاهدان به مناسبت «روز قدس» گفته بودید: «جا دارد همه ما حمایت خودمان را از مردم مظلوم فلسطین اعلام کنیم. طرح الحاق بخشهایی از کرانه باختری رود اردن به خاک رژیم صهیونیستی که یکی از طرحهای آمریکاست، یک ظلم، اجحاف و بیعدالتی بزرگ است. اجرای این طرح و تعیین بیتالمقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی برای تمام مسلمانان جهان غیرقابل قبول است. حتی یک وجب از سرزمین فلسطین نباید به خاک رژیم صهیونیستی ملحق شود.» و این تفاوت موضع بر کدام چارچوب حقی قابل تحلیل و تجمیع است؟
🔅
نکته پایانی؛ مسئله فلسطین یک مسئله فرامذهبی و حتی فرادینی بلکه مسئلهای انسانی و بشری است که قلب همه مسلمانان، پیروان ادیان مختلف حتی یهودیان غیر صهیون و بشریت به معنای عام را به درد آورده است و الازهر به درستی در بیانیهاش نوشته است: «تاریخ بهترین شاهد بر خونریزی صهیونیستها است و ما مطمئن هستیم که خداوند متعال از مظلومان حمایت و ظالم را ناامید و نابود خواهد کرد.» مطمئن باشید این تاریخ نه رژیم صهیونیستی را خواهد بخشید و نه حامیانش و نه کسانی را که در برابر این جنایات سکوت کردهاند.
✍🏻جواد خسروی
#گزارشروز
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌙
@jannatolhosain