3⃣7⃣
♥️°بسم الله الرحمن الرحیم°♥️
امام علی علیه السلام :
آن گونه که یاری میکنی، یاری میشوی🌱
خدمت به این نیست که کارهایی سنگین و خارج توان انجام دهیم. خدمت کردن یعنی بتوانیم، یک لبخند هر چند کوچک بر لبان پر مهر زائران امام مهربانی ها بیاوریم .
کمک کردن میتواند از یک لبخند کوچک بر لبانت آغاز بشود تا جمع آوری مهر های افتاده در گوشه و کنار صحن و رواق تا جارو کردن آنها
، نایلون دادن به زائر ها و کمک به خادمین مخلص امام رئوف در جابه جا کردن گلدان ها و پهن کردن قالی ها .
کمک به این نیست بتونی هر کاری انجام بدی؛ بلکه کمکت اگر کوچکِ کوچک هم باشد ولی بااخلاق خوب و پسندیده همراه باشد ، نیکو تر از کاری است که بدون مهر وعطوفت و نیت خالصانه برای رضای خدا همراه باشد. این چند ساعتی در حرم امام مهربانمان سپری شد، درس های بزرگی را به همراه داشت از لحن صحبت مهربانانه تا فروتن و متواضع شدن در برابر زائر های امام.
ان شاء الله اين کار های هر چند کوچک مورد لطف وعنایت حضرت قرار بگیرد.
گروه حنین✨🌿
#هر_زائر_یک_خادم
#نوجوان_پیشران
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔸کانال
#قیام_جوانان
ایتا👈
https://eitaa.com/javanan_chb