🔷 چگونه «آشنا» پای حزباللهیها را بهجاهای «ناآشنا» باز میکند؟
🔗
@pasdaran_channel
مدتیست جوی پرحجم از ادعا و موجسازی عناصر دولتی برای ضرورت ورود به توئیتر و رفعفیلتر آن مطرح است. همزمان، حسامالدین آشنا، مهرهٔ ویژهٔ رسانهای دولت، با راهانداختن یک موجِجدید از موضعگیری نسبت به مندرجات حساب کاربری برخی فعالان فضای مجاری، تنویر توئیتر را بهشدت داغ کرده است...
برخی از دوستان مؤمن معتقدند که پاسخ دادن به جریانات ضدانقلاب در توئیتر را انحصاراً باید در خودِ این شبکه انجام داد.
جدا از غلط بودن راهبردیِ این رویکرد که بارها به آن کارشناسان مختلف پرداختهاند، باید گفت پاسخ دادن به حتی حسامالدین آشنا هم نیاری به عضویت در شبکهٔ برانداز توئیتر ندارد. در این زمینه یادآوری همین یک مورد کافیست:
🔹 آشنا به کیهان جوابیه نوشت!
یکشنبه 95/1/15 در ستون طنز کیهان مطلبی با عنوان «باطری» نوشته شده بود. در این مطلب آمده است:
⚡ «گفت: آقای آشنا، مشاور فرهنگی رئیسجمهور در توئیت خود خطاب به اوباما نوشته است؛ آقای اوباما، قبل از نوامبر آخرین بقایای جنگ سرد را نه فقط در کوبا که در خاورمیانه نیز پایان دهید.
گفتم: در کجای خاورمیانه «جنگ سرد» است؟ یعنی حملات وحشیانه آلسعود به یمن و شکنجه مردم بحرین و کشتار مردم غزه و قتلعام مردم سوریه و... جنگ سرد است؟!
گفت: این مشاور فرهنگی! یک چیزی به نام جنگ سرد شنیده ولی ظاهرا نمیداند یعنی چی؟
گفتم: از کی تا حالا، اوباما، پیامآور صلح بوده است که آقای مشاور رئیسجمهور از او میخواهد در خاورمیانه صلح ایجاد کند؟ یعنی نمیداند که آمریکا با صراحت به جنگافروزی خود اعتراف دارد؟»
درپی درج این مطلب در روزنامهٔ کیهان، وی جوابیهای برای این روزنامه ارسال کرد. در بخشی از آن جوابیه آمده است:
⬅ «...به عرض شریف میرساند در تاریخ شنبه 14فروردین 1395 در ستون طنز گفت و شنود با استفاده از بخش ناقصی از یک پیام چند بخشی که در یک شبکه اجتماعی مخابره شده بود، استفهامهای انکاری و سخنان نه چندان شایسته و منصفانهای مطرح شده است. ضمن ارسال متن کامل پیام ارسالی که در خبرگزاریها و سایتهای مختلف نقل شده است. تقاضا دارم مطابق قانون مطبوعات این توضیح و متن ارسالی در اولین شماره و همان صفحه منتشر شود.»
اما کیهان در حاشیه جوابیه نوشت: «آنچه کیهان از قول آشنا نوشته است عین متن توئیت آشناست بدون کم و زیاد.»
🔴 دوستان توجه داشته باشند که این اقدامِ آشنا یک تاکتیک برای تقویت تلاش دولت در بازگشایی توئیتر است. مشخص است که برای وادار کردن آشنا به پاسخ و واکنش، نوشتن در توئیتر نه لازم است و نه معجزهگر.
1⃣ چرا هدف دولت و «آشنا» با برخی دوستان ارزشی یکی شده است؟
2⃣ پای نفوذِ جریانی در کار است یا ضعف فکری منجر به نفوذِ گفتمانی؟
✒ ابوذر منتظرالقائم [
@pasdaran_channel]
✊
@jebheh