نظر ندارند، اما همۀ آنها معتقدند که مسیحیان، نجات یافته واقعی خواهند بود.
سپس به تاثیر این نگرش در دیپلماسی خارجی آمریکا اشاره میکند و در ادامه مینویسد:
سیاست خارجی ترامپ بسیار شبیه برنامۀ عروج مسیحیان برای آغاز آخرالزمان است. مسیحیان اونجلیک معتقدند که ترامپ برنامۀ خدا را اجرا می کند. ترامپ در محافل اونجلیکها با کورش کبیر مقایسه شده است؛ پادشاهی ایرانی که سبب شد یهودیان به بیت المقدس باز گردند. بنیامین نتانیاهو نیز به این مقایسه اشاره کرده است. دلیل اینکه اونجلیک های مسیحی دونالد ترامپ را دوست دارند این نیست که او را مقدس می دانند، بلکه به این دلیل است که او را وسیله و ابزار خداوند می دانند. تا پیش از ریاست جمهوری دونالد ترامپ، انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس انجام نشده بود. اما صدایی که دونالد ترامپ شنید صدای مسیحیان اونجلیک بود که به عروج مسیح (Rapture) معتقدند. زیرا برای مسیحیان معتقد به عروج، بازگشت بیت المقدس به مردمان یهود، کلید ظهور دوبارۀ مسیح است.
و آنگاه تاثیر «مطالعات مرکز پژوهش های مجلس کنگره آمریکا»[7] و تاثیر باورهای آخرالزمانی در خروج آمریکا از برجام را چنین توصیف می کند:
در کاخ سفید یک گروه مطالعاتی هفتگی برای خواندن کتاب مقدس گردهم می آیند و گفته میشود در آن درباره آخرالزمان و فلسفۀ مذهب اونجلیک تاریخی بحث میکنند و در روزی که ترامپ از برجام (توافق و معادهده بینالمللی آمریکا و غرب با ایران) خارج شد، کاخ کنگره آخرین مطالعاتش را منتشر کرد و با عنوان «کتاب مقدس در زمان جنگ، توجیه کننده است» رفتن به سوی صلح طلبی را رد کرد.[8]
سیاست خاورمیانه ای آمریکا و معمای «مثلث شوم صهیونیست مسیحی ها» در کنار ترامپ
بعد از بیان مقدمه فوق، سوالی که ذهن بسیاری از ناظران و تحلیل گران سیاسی را به خود مشغول کرده، این است: چرا دونالد ترامپ که با وعده خروج نظامیان آمریکایی از مسایل غرب آسیا و اولویت دادن به مسایل اقتصادی رای گرفت و به کاخ سفید رفت؟ اما اکنون با حمایت از پایتختی قدس برای رژیم اسرائیل و الحاق جولان و طراحی نقشه معامله قرن، بر فتنه آفرینی و شرارت در غرب آسیا متمرکز شده و دشمنی با ایران و محور مقاومت شیعی در اولویت قرارگرفته است؟
البته درباره چرایی رویکرد دولت های آمریکا در حمایت از اسرائیل، دلایل مختلفی ذکر می شود[9]، اما شاید آن چه که جای بررسی جدی در شکل دهی به سیاست های کاخ سفید به ویژه در حوزه سیاست خارجی در دوره ترامپ دارد، بررسی مثلث شومی است که حول ترامپ شکل گرفته و منبع اصلی نفرت پراکنی و دشمنی کور با «ایران» و محور مقاومت است. این مثلث که شکل گرفته از مایک پنس (معاون ترامپ)، مایک پمپئو (وزیر خارجه آمریکا) و جرد کوشنر (داماد ترامپ و مشاور ارشد در سیاست خارجی و طراح معامله قرن) است، نقش اساسی را در آمیختن سیاست های کاخ سفید با نگاه ایدئولوژیک افراطی صهیونیستی دارند.
پمپئو، وزیرخارجه آمریکا در قامت کشیش متعصب مسیحی
پمپئو در ماه مارس ۲۰۱۹، زمانی که در بیت المقدس (اورشلیم) حضور داشت، در مصاحبه با خبرنگاران «شبکه خبری مسیحی» پرده از اعتقادات متعصبانه مسیحی-صهیونیستی خود برمیدارد. وقتی خبرنگار از او پرسید که «آیا ممکن است که صعود ترامپ در این زمان، با این هدف باشد که مانند «ملکه استر»، به اسراییل برای نجات از دشمنی ایران کمک کند؟» و پمپئو جواب داد:«دست خدا در صعود ترامپ» را می بیند[10] و چنین بیان کرد: «دونالد ترامپ را خدا فرستاده است تا اسرائیل را از شر ایران نجات دهد».[11]