❗️ چه کسی عامل بی اعتمادی و بی حرمتی به روحانیت شده است ؟
🔹چند سالی است به شیوه های مختلف اینگونه القا می شود که روحانیت دیگر در بین افراد جامعه جایگاه خود را از دست داده اند! افرادی که چنین می گویند با استفاده از برخی رویدادها از جمله حمله به چند طلبه و... آن را دلیلی بر مدعای خود یافته اند. در همین رابطه آقای علوی بروجردی (نوه دختری مرحوم آیت الله بروجردی) به همین مضمون اظهاراتی داشته که مورد استقبال رسانه های جریان اصلاحات و انحراف قرار گرفته است.
✅ واقعیت چیست؟
🔹 فاصله گرفتن مردم از روحانیت اصیل ادعای باطلی است که برخی آن را تکرار می کنند در حالیکه قرائن ضد آن را نشان می دهد. تشییع با شکوه آیت الله ناصری، جمعیت های انبوه در هنگام منبر سخنرانان سرشناس (که قبل از انقلاب نظیر آن در مقیاس بسیار کمتری تنها برای مرحوم کافی یا نهایتاً مرحوم فلسفی اتفاق می افتاد)، و... از نمونه این قرائن است. البته حمله به روحانیت و اذیت و آزار آنها امر تازه ای نیست، از کشتن شیخ فضل الله نوری و کف زدن برای آن در تهران گرفته تا حمله به آخوند ها و طلبه ها در قم (داستان مقابله امام خمینی در جوانی با این اراذل یادآوری می شود)
🔹 اما اگر جایگاه روحانیت در نگاه "برخی از مردم" متزلزل شده دلایل مختلفی دارد:
اینکه برخی روحانیون (عمدتاً سیاسی) خود را تافته جدا بافته ببینند و در حالیکه مردم را به ساده زیستی دعوت می کنند، خود در ولنجک و نیاوران زندگی می کنند و استخر روزانه شان فراموش نمی شود!
اینکه به دیگران مسئله محرم و نامحرم را بگوییم اما با زنان ایتالیایی و داخلی دست بدهیم و به اسم اینکه ما روشنفکر دینی هستیم در قبال حجاب نه تنها موضع مثبت نگیرند بلکه در برابر حکم خدا می ایستیم و خبرنگاران و منشی های دختر بی حجاب دور خودمان جمع می کنیم و در کوهنوردی با زنان بی حجاب سلفی بگیریم!
اینکه به احکام اسلامی و نظام اسلامی توهین بشود، عوض اینکه از آن دفاع کنیم ، به نیروهای ارزشی حمله کرده و افراطی بنامیم.
اینکه به دروغ به مردم بگوییم من هم مثل شما جمعه فهمیدم و صدها مورد دیگر .... دلایلی هستند که اعتماد مردم را خدشه دار کرده است.
اینکه در جمهوری اسلامی نامزد ریاست جمهوری آن، علنا تحصیل در حوزه را بی سوادی تلقی می کند و هم مسلکان او به جای عتاب برایش کف می زنند!
❗️بله اینها است که در کنار توپخانه ی رسانه ای و شبانه روز دشمنان علیه روحانیت، لبه دیگر قیچی شده و برخی (از جمله برخی متدینان و حتی انقلابی ها) را به این نهاد مقدس دینی بدبین می کند.