.
🔴 میخواستم چند ساعت دیگر صبر کنم و بعد از مشخص شدن نتایج نهایی انتخابات آمریکا این مطلب را بنویسم، منتهی صبرم تمام شد!
به نظر می رسد ترامپ پیروز نهایی انتخابات آمریکا باشد؛ البته برای من یکی هیچ تفاوتی بین سگ زرد و شغال وجود ندارد، منتهی به آن عده ای که دم از مذاکره با آمریکا می زدند و می زنند ، باید یک جمله عرض کنم ؛ بفرما مذاکره ! شما که زبان دنیا را بلد هستید و این ادعا را یکبار و چند بار به قیمت گزاف به مردم ایران فروختید، بفرمائید! راه باز جاده دراز ! این آمریکا ، این ترامپ و این هم شما، اگر در دنیا کسی برای شما تره خورد کرد، ما همه مطیع حلقه به گوش شما می شویم ؛ اگر در بین همه زبانهایی که بلدید، زبان ترامپ و دارودسته اش را هم بلدید، بسمالله، این گوی و این میدان.
منتهی تو رو حضرت عباس دست از یقه ما بردارید و از ادعا بکاهید و بر عمل بیافزاید.
لابد الان یک بهانه دیگر خواهید تراشید ؛ ما در زبان ترکی خودمان یک مثلی داریم که من اطلاع ندارم فارسی این مَثَل چیست؟ و خیلی خودمانی ترجمه اش می کنم، میگن: "عروس بلد نیست برقصه میگه اتاق کجه"
ضمنا پیشاپیش این مصیبت وارده به احساسات پاک جهانی شما را تسلیت عرض می کنم. هیچ اتفاق و تغییر خاصی در رویکردها و عمل سران آمریکا مشاهده نخواهد شد، فقط احساسات شما متذاکرین جریحه دار شد و توانایی شما در جهت هم کلامی با دنیا با آمدن ترامپ دچار محدودیت گردید، که از این بابت متاسفیم.
شما توانایی شکوفایی ویژه ای دارید؛ ولی در شرایط ویژه، شرایطی که شاید اگر برای یک تکه سنگ هم مهیا شود شکوفایی خاصی از خود نشان می دهد.
ما شش کلاس سوادی ها ، از درک و فهم شما شش هزار کلاس سوادی ها عاجزیم !
✍️
#هادی_بی_غم
🔷️🔻ایران در این سالها ثابت کرده برای پیشرفت هیچ نیازی به مذاکره با امریکا نداره و همیشه روی پای خودش ایستاده. ولی متاسفانه همیشه یه مشت غربزده احمق هستند که برای غرب غش میکنند و ایران کم خسارت ندیده از دست این جماعت خرس خاله ها. دنیای امروز دنیای قدرت است نه منت کشی و التماس
نه به مذاکره