گذرنامه «علی دایی» و «شجریان» پس داده شدمعاون وزیر کشور:
🔹گذرنامه علی دایی به او داده شده، او از سرمایههای کشور ماست و عزت پرچم کشور را میخواهد. همچنین درباره آقای شجریان هم وقتی اطلاع یافتیم، گفتیم که گذرنامهاش به او تحویل داده شود.
🔹ما میخواهیم بازیهای فوتبال با شور و حرارت قبل با حضور تماشاگران برگزار شود ولی بهخاطر امنیت مردم نگرانی داریم تا خدای ناکرده عوامل نفوذی اتفاقی را رقم نزنند.
🔹کتایون ریاحی احضار شده بود ولی هنوز خودش را معرفی نکرده، او جرائمی را مرتکب شده و باید پاسخگوی این جرائم باشد.
🔹از ورزشکاران بازداشتی نداریم و افرادی بودند که ارشاد و یا آزاد شدند. مثلا حسین ماهینی بازداشت و آزاد شد.
🔹اینستاگرام و واتساپ مجرمانی هستند که مدیران آن باید محاکمه بشوند. ابزاری که امنیت کشور را به خطر بیندازد، باید کنار برود.به #کانون_سبحان کوهدشت بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3943301121C6c93ada254