🔘🔘🔘اظهارات تعجب آور سعید زیباکلام(برادر صادق زیباکلام ) در باره ظریف.
[پیرو تشنج آفرینی های ظریف در سفرهای روزهای اخیرش به شهرستانها]
می خواستم به آقای ظریف بگویم
آخر شما تجربه ی میان مردم بودن را ندارید. کدامیک از شما تا کنون ده دقیقه سخنران بین دو نماز در یک مسجد بوده است .
چون بلد نیستید هرجا بروید خراب می کنید، آشوب به پا می شود .
بله، ممکن است شما را بطور رسمی دعوت کرده باشند در جمع خیرین چند دقیقه با این و آن تشریفات داشته اید و از هم تعریف کرده اید اما هیچگاه میان مردم نبوده اید.
من هیچ تناسبی و سنخیتی بین مردم و آقای ظریف نمی بینم؛ ظریف تمام عمرش را با پول ایران در آمریکا گذرانده است آنجا بدنیا نیامده ولی به محض اینکه چشم و گوشش باز شد ، مثل دهها هزار نوجوان ایرانی دیگر در دهه ۵۰ دوره شاه فریفته ی کانادا و امریکا به آمریکا رفت تا آنجا بماند.
رفتن به آمریکای مهاجر پذیر آن سالها خیلی آسان بود تحصیل در رشته های انسانی مثل روابط بین الملل و جامعه شناسی و علوم سیاسی نیز در امریکا پیش پا افتاده است
ظریف وقتی به آمریکا رسید مثل هر مهاجر ایرانی دیگر، اول در یک آموزشگاه زبان مخصوص مهاجران، انگلیسی فراگرفت و در کنار آن به رشته اپراتوری کامپیوتر در یک کالج شبیه همین هنرستانهای فنی حرفه ای خودمان می رفت و درس کامپیوتر می خواند کامپیوتر آن زمان با حالا تفاوت داشت پانچ درست کردن و برنامه نویسی بیسیک که امروزه منسوخ شده؛ ولی ظریف در همان رشته هم موفق نبود و با نمره افلاطونی دیپلم گرفت.
حتی می خواست ترک تحصیل کند و جایی مشغول کار شود به بن بست خورده بود و روحیه اش خراب و جانش در خطر بود.
وقتی انقلاب شد مرحوم شیخ الاسلام، برایش دلسوزی کرد گفت لازم نیست تو که استعداد ریاضی نداری حتماً در کامپیوتر ادامه تحصیل بدهی با همین مدرک به رشته های انسانی برو یک مدرکی تکمیلی بگیر به ایران برگرد و با غرور و افتخار شغلی دست و پا کن .
لذا ظریف با ادعای انقلابی گری و ریش و ظاهر سازی توانست با حمایت آقای دکتر یزدی وزیر خارجه بازرگان با پول بیت المال به آمریکا برگردد او دو ساله در یک کالج غیرانتفاعی زیر مجموعه دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو یک مدرک لیسانس گرفت که برخلاف شهرت در واقع آن لیسانس معادل کارشناسی در دانشگاههای ایران نیست.
به بیان روشن ظریف سال ۵۵ وقتی کلاس یازده یا همان دیپلم ناقص بود به آمریکا رفت و دیپلم فنی حرفه ای رشته برنامه نویسی گرفت و از سال ۵۸ تا ابتدای ۶۰ دو ساله کاردانی روابط بین الملل یکی از گرایش های علوم سیاسی گرفت به ایران آمد و در اواسط سال ۶۰ با جلب نظر دکتر ولایتی و پشتیبانی او به عنوان امریه سربازی به آمریکا بازگشت و ضمن کارمندی در دفتر نمایندگی ایران در آمریکا تا آخر سال ۶۱ یک مدرک فرمالیته به عنوان کارشناس روابط بین الملل نیز جور کرد که خودش آن را به عنوان کارشناسی ارشد به وزارت خارجه ولایتی ترجمه و قالب نمود، دوباره در یک دوره ی شش ماهه غیر انتفاعی و پولی همانجا برای خود مدرک دکترای روابط وحقوق بین الملل درست کرد.
ما هیچگاه نخواستیم او را بخارانیم و انگشت زیر کلاهش کنیم ولی گاهی آدم می بیند برخی زیاد قابشان را بالا می اندازند و فریبی صورت گرفته است.
ظریف کجا مردمی بوده که حالا به سفرهای شهرستانی می رود تا به توهم خودش موج درست کند و سوار مردم شود .
روحانی هم در عمرش هیچوقت قبل از ریاست جمهوری یک ساعت با مردم سروکار نداشت و نبود، همانطور که خاتمی هم قبل از انتخابات ریاست جمهوری هیچگاه با مردم کوچه و بازار و مدرسه سروکار نداشت.
اصلاً گذاشتن جنس عارف، معین، همتی و آخوندی و واعظی و جهانگیری و حسین فریدون و امثال اینها کنار مردم جامعه مضحک وخنده دار مسخره است ....