نقد
#سند_2030
در تماس تلفنی که بنده با خانم شارن اسلیتر داشتم، بعد از درخواست بنده مبنی بر انجام مصاحبه درباره
#سند_2030 ایشان به دلایل زیاد از جمله فشارهای رسانه ای و سوءاستفاده های خبرنگاران در امریکا از انجام مصاحبه اجتناب کردند، اما در نهایت مدیر ارتباطاتی ایشان به سوالاتی از طریق ایمیل پاسخ دادند.
بنده تلاش داشتم تا با انجام مصاحبه خلاصه ای از مقاله تحلیلی ایشان را به صورت تصویری و یا صوتی در اختیار عموم قرار دهم که متاسفانه چنین چیزی محقق نشد.
لازم به ذکر است که نویسنده این مقاله تحلیلی خانم شارن اسلیتر مدیر«سازمان بین المللی دیده بان خانواده» که یک سازمان غیر انتفاعیِ مشورتی براي سازمان ملل متحد محسوب می شود، است. وي همچنین ریاست «انجمن حقوق خانواده سازمان ملل متحد» را برعهده دارد که در امر مشاوره دادن به کشورهاي عضو سازمان ملل متحد در خصوص موضوعاتی از قبیل زندگی، خانواده، و مسائل جنسی ایفاي نقش می کند. ایشان بنیان گذار و رئیس « انجمن جهانی سیاست خانواده » می باشد که هر ساله با حضور دیپلمات هاي سازمان ملل برگزار می شود.
عکس پیوسته به این متن یکی از سوالاتی است که خانم اسلیتر به آن جواب دادند.
ترجمه فارسی سوال و جواب:
س.4: در تماس تلفنی که ما داشتیم شما اشاره کردید که اجرای این سند اجباری نیست، اما این سند می تواند نفوذ زیادی در دولت ها داشته باشد. چطور
#سند_2030 چنین نفوذی در سیستم آموزشی می تواند داشته باشد و چطور می تواند باعث عادی سازی ارزش هایLGBT ( همجنسگرایی مردانه، همجنسگرایی زنانه، دوجنسگرایی و دگرجنس گونه گان) شود؟
- "من متوجه هستم که شما
#تحلیل_سند_2030 را که توسط ارگان ما نوشته شده است را دارید. بخش دو این سند شامل جواب هایی است که به چگونگی نورمالایز شدن و عادی سازی وضعیت LGBT با استفاده از "زبان بخصوصی در این سند" می پردازد.
یکی از عمومی ترین مشکلات در سازمان ملل وجود اصطلاحات مبهم و تعریف نشده ای (که شامل مواردی که در
#سند_2030 نیز آمده است می شود) است که توسط نهادهای طرفین قرارداد، گزارشگران ویژه، و دیگر حامیان و آژانس ها در داخل سیستم سازمان ملل می تواند یک سند را به سمتی ببرد که ممکن است برای ارزش های فرهنگی و دینی و اولویت های ملی یک کشور غیرعادی و غریبه باشد. هر چند که این سند قانونا اجباری نیست، اما می تواند به طور بالقوه مورد استفاده قرار بگیرد."
@The_End_Begins