📰
#دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 ترساندن مردم با چماق دروغین FATF
🔸 روزنامه آرمان در مطلبی نوشت:«تنها حدود سه ماه از فرصت ايران براي تصويب لوايح مربوط به شفافيت مالي باقي مانده و بدعت قانوني مجمع تشخيص مصلحت نظام در مسکوت گذاشتن لوايح پالرمو وCFT سبب شده اقتصاد کشور در آستانه يکي از سختترين محدوديتهاي مالي در سطح جهان قرار گيرد؛ ليست سياه FATF».
سرویس سیاسی-
این روزنامه زنجیرهای در ادامه نوشت:«براساس اعلام گروه ويژه اقدام مالي، جمهوري اسلامي ايران اگر تا فوريه 2020 اين لوايح را تصويب نکند، بهصورت اتوماتيک به ليست سياه باز خواهد گشت و با توجه به استمرار «فشار حداکثري» آمريکا چنين اتفاقي زندگي و تجارت را براي مردم ايران بيش از پيش سخت خواهد کرد».
حامیان FATF ادعا میکنند که در صورت عدم اجرای دستورات این سازمان، اقتصاد کشور در شرایط بسیار نامناسبی قرار خواهد گرفت.
این در حالی است که بدترین شرایطی که FATF میتواند برای یک کشور بهوجود آورد، «اقدام متقابل» است که از آن تحت عنوان لیست سیاه یاد میشود. نهایت فشاری که «اقدام متقابل» میتواند بر کشور هدف وارد کند، افزایش مراقبت کشورهای دیگر درباره آن است و نه قطع همکاری. علاوهبر این، مطابق بیانیه FATF با وجود تعلیق ایران از لیست سیاه، این اقدامات مراقبتی همچنان علیه کشورمان انجام میگیرد. بنابراین با بازگشت به لیست سیاه (اقدام متقابل) عملاً اتفاق جدید مهمی رخ نخواهد داد.
ایران از سال 1388 تا 1395 در لیست سیاه FATF بوده است و از سال 1395 از این لیست تعلیق شده است. سؤال مهمی که مدعیان «قطع کامل همکاری» باید به آن پاسخ دهند این است که در این 7 سالی که ایران در لیست سیاه FATF قرار داشت، همکاریهای مالی ایران با کشورهای دیگر کاملاً قطع بود؟ تبادلات وسیع مالی ایران با کشورهای مختلف از جمله روسیه و چین در این دوران، نشان میدهد که وجود ایران در لیست سیاه FATF، منجر به قطع همکاریهای مالی و بانکی با کشورهای دیگر نشده است.
http://kayhan.ir/fa/news/174774
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper