🔴
از استراتژی شکست تا تاکتیک پیروزی:
پاسخ عجله ی راهبردی رژیم صبر راهبردی است!
بخش دوم:
حال سوالی مطرح است
آیا رژیم در راهبرد خود موفق بوده؟! و ملاک توفیق آنها چیست؟
🔻بهترین راه برای پاسخ به این سوال رهگیری خروجی ترور های رژیم است به عبارتی باید رد خون این استراتژی را در میدان دید .
مثلا آیا پس از شهادت حاج قاسم طوفانالاقصی شکل نگرفت؟
آیا پس از ترور عماد مغنیه حزبالله قوی تر نشد؟ آیا پس از ترور حاج قاسم آمریکا از افغانستان اخراج نشد؟
آیا پس از ترور سید رضی بابالمندب دیگر مسدود نشد؟
آیا پس از ترور ابو مهندس و ابو تقوی کتائب حزبالله قویتر نشد؟
پس آنچه در میدان اتفاق می افتد حاکی از عدم شکست راهبرد و استراتژی محور مقاومت است این یعنی شکست استراتژی ترور و به این معنا ست که طرف مقابل به یک راهبرد اشتباه مشغول است و در زمان اشتغال او به چنین راهبردِ اشتباهی شما سناریوی خود را پیش میبرید
🔹در برخی تحلیل ها گفته میشود تاخیر ایران در پاسخ، گویای عدم آمادگي است!!! و اگر رژیم صهیونیستی بود بلافاصله اقدام به پاسخ میکرد! این در حالی است که حدود ۴۰ روز پیش وقتي پایگاه آمریکا در مرز اردن و سوریه( با کشته وزخمی حدود ۴۰ نفر) هدف قرار میگیرد آمریکا با تاخیر حدود دو هفته ای پاسخ میدهد و عجیب تر از آن قیاس راهبرد ایران با راهبرد رژیم صهیونیستی و قلمداد کردن راهبرد آمریکا و اسرائیل به عنوان الگوی برتر است!! واقعا عجیب است خب برادر من اگر مدل برخورد آمریکا یک شیوه ی کار آمد بود باید ۷ تریلیون دلار یک خروجي میداشت و اساسا مجموع همین راهبردها ست که وضع فعلی آمریکا و اسرائیل را به چنین روزی انداخته یا در جای دیگر گفته میشود تاخیر در پاسخ سبب وارد شدن هزینه ی اقتصادی ( بالا رفتن دلار) در کشور میشود!! ولی نمیگویند همین تاخیر پاسخ، در سرزمینهای اشغالی هم موجب کاهش ارزش شِکِل شده این دوستان تصور میکنند در جنگ شیرینی پخش میکنند قبلا هم عرض شد استانداردِ تقابل دو قدرت، تقابلِ راهبردهای طرفین است اما اگر روزی دیدید امری که برای شما تاکتیک محسوب میشود برای رقیب به راهبرد تبدیل شده است بدانید رقیب شما بسیار ضعیف است و این وضع فعلی رژیم است.
👌یا بعضي از دوستان معتقداند ما در حوزه فرماندهی بخاطر ترور های سالیان اخیر و از دست دادن عزیزان ( خصوصا اینکه ساز و کار موجود در نيروهاي مسلح نمیتواند فرمانده سازی کند یا هنوز به چنین بلوغی نرسید) این حوزه در آینده با مشکل مواجه خواهد شد.
یا شاید برای شما سوال شود که فرماندهی میدان چگونه انتخاب میشود که ما پس از حاج قاسم( که هم مستشار بود هم دیپلمات هم فرمانده....) یا عماد یا سید رضي دچار انفعال و عقب گرد نشدیم؟؟
♦️اولا جنگ ۸ ساله نشان داد که اساسا ایران فرمانده خیز است یعنی وقتی هنوز چند سال از جنگ تحمیلی نگذشته این همه فرمانده جوان پروش می یابد پس نگران نباشید و مانند هسته ای که بومی شد و با شهادت شهدای هسته ای دچار رکود نشدیم در حوزه فرماندهی آن بومی سازی شد.
🔷در ضمن وقتی محور مقاومت شخصیت چند بعدی و چند وجهی مثل حاج قاسم را از دست میدهد اگر فردی برای جایگزین شدن، موجود نباشد به تعداد ابعاد شخصیتی حاج قاسم در کنار سردار قاآنی، نیرو قرار میدهند مثلا اگر حاج قاسم فردِ کاریزماتیکی بود و در عين حال دیپلمات و مستشار نظامی و در کنار آن یک استراتژيست و پدر معنوی بود رهبری برای جبران نقش ایشان به تعداد ابعاد شخصیتی حاج قاسم در کنار دست سردار قاآنی، فرمانده قرار داده تا به عنوان یک روح منفصل عمل کنند ولی با یک راهبرد مشخص و هماهنگ یعنی اگر سردار قاآنی در بُعد دیپلماتیک یا مستشاری دچار ضعف هستند یک دیپلمات و یک مستشار را در کنار ایشان قرار میدهند تا اوضاع را خوب مدیریت کند و لذا میبینید در عرصه میدان پس از شهادت این عزیزان انفعالی صورت نمیگیرد به عبارتی به جای فرماندهی فردی فرماندهی به سمت شورای تر شدن پیش میرود.
نکته ی آخر: به هیچ عنوان نگران جای خالی فرماندهان نباشید چراکه محور مقاومت ژنرال خیز هست فقط من و شما بیخبریم ...👇👇
🌏
#کانال_تحلیلی_هُدِسا👇
@hodesanews @hodesanews
@hodesanews @hodesanews