🔴دستورات مهم محسنی اژه ای به روسای کل دادگستری و قضات سراسر کشور
♦️رئیس قوه قضاییه:قضات در صدور قرار هایی که برای افراد هر نوع محدودیتی به وجود می اورد به تشخیص خود تصمیم بگیرند نه ضابطین.
♦️اگر قاضی بر اساس ضرورت حکم به اِعمال یکی از محدودیت های قانونی داد، موضوع را رها نکند و به محض آن که مسئله حل شد، بلافاصله حکم به رفع محدودیت بدهد.
♦️وقتی قاضی دستوری به ضابط می دهد، باید شفاف و روشن باشد و بر اجرای کار هم نظارت داشته باشد تا دقیق انجام شود؛ اگر قرار است ضابط از متهم تحقیق کند یا قرار بازداشتی صادر شود، مسئولیت کار با قاضی است و اگر در این میان مشکلی پیش آمد، قاضی باید پاسخگو باشد.
♦️اگر کسی ممنوع الخروج شده باید به او اعلام شود نه این که در فرودگاه همراه خانواده اش متوجه شود نمی تواند از کشور خارج شود.
♦️روسای کل دادگستری ها در صورت مشاهده اختلافات فاحش در کارشناسی ها، موضوع را به مراجع ذیربط گزارش کنند و از کارشناسان توضیح بخواهند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷بهترین ها را در کانال
#خبر_تحلیل، و در پیام رسان های ایرانی بخوانید
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
sapp.ir/khabar_tahlil 👈سروش