🔰 پرسش و پاسخ مهدوی
🔶️ مناسب
#اولیاء_و_فرهنگیان
❓سوال شماره ۱۷۱ : پدیده ظهور چیست و حدیث «هر صبح و شام منتظر فرج باشید» به چه معنا است؟ انتظار دائم وهمیشگی داشتن، چگونه با علایم وشرایط جمع میشود؟
✍ پاسخ :
🔰 ظهور، پایان غیبت امام دوازدهم عجل الله تعالی فرجه الشریف و رسیدن مردم به باطن حکومت اسلامی و حقیقت ناب امامت و ولایت است؛ به گونه ای که جامعه، پذیرای رشد مطلوب و منظور حجت خداوند متعال میشود و زمینه ارتباط همه جانبه با امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف فراهم میآید؛ چرا که امر ظهور، پدیده ای است که در بستر حرکت جامعه انسانی رخ داده، روند تحقق آن، با تحولات جامعه و سیر اراده و خواست انسانها کاملاً ارتباط دارد؛ به عبارت دیگر، امر ظهور این گونه نیست که از هویت جامعه و زندگی انسانها جدا باشد، به صورتی که جامعه و انسانها ناگهان با پدیده ای رو به رو شوند که هیچ سازگاری و تناسبی با سیر حرکتی آنها ندارد؛ بلکه بستر جامعه آماده پذیرش این رویداد عظیم تاریخ بشری خواهد بود؛ زیرا زمینهها و شرایط تحقق آن، در جامعه فراهم شده است.
از آنچه بیان شد، دانسته میشود امر ظهور چنان با حوادث و رویدادهای جامعه عجین است که گویی وضعیت جامعه آماده تحقق و دگرگونی و پیدایش یک امر جدید است؛ بنابراین ظهور را باید فرایندی دانست که آخرین مرحله آن، ظاهر شدن حضرت مهدی علیه السلام در مسجد الحرام است؛ در حالی که پرچم قیام و پیروزی را به اهتزاز درآورده است. پس باید همیشه منتظر ظهور بود. شاید جامعه در متن خود آبستن رویدادهایی باشد که ظهور نهایی را رقم میزند.
درروایات دستور داده شده است که هر صبح و هر شب منتظر ظهور باشید؛ زیرا ظهور، ناگهانی است. گمان نبرید حرکت جامعه به قدری شفاف و روشن است که شما میتوانید زمان ظهور را تخمین زده، آن را نزدیک یا دور بدانید. به راستی علم ما به وضعیت جامعه و آمادگی آن برای ظهور چه مقدار است. در واقع کسی نمی تواند بگوید: الآن جامعه، آماده ظهور است یا نه؛ پس هر لحظه منتظر اجازه الهی باشید. شاید وضعیت الآن جامعه، بستر مناسبی باید اظهارداشت.
📚منبع : آفتاب مهر،جمعی از محققین مرکز تخصصی مهدویت ،دفتردوم،ص،۲۳الی۲۵
#پرسش_اولیاء_و_فرهنگیان
#پرسش_و_پاسخ_مهدوی ۱۷۱
#انتظار_و_مهدویت
✅ کار گروه علمی کانال
🆔
@entezarvamahdaviatmedu