در ادامه برگزاری کارگاههای«مانا»:
🔸دانشآموزان بهمنظور برقراری ارتباط و تعامل با یکدیگر مهارتهای اجتماعی را آموختند
◽️کارشناس ارشد روانشناسی در آخرین جلسه کارگاههای مهارتهای اجتماعی نوجوانان امروز «مانا» از برنامههای فرهنگسرای خانواده سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان در مدرسه حاج حبیب واحدی در رابطه با مواجهه با چالشهای رفتاری و اعتقادی، پیدا کردن انسانهای متخصص و مورد اعتماد در هر زمینه و رجوع به آنها، نوشتن مشکلات و ارزیابی دقیق اآنها و ثبت نقاط مثبت و منفی بعد از هر اتفاق را از راهکارهای عملیاتی دانست.
◽️محمد صادق رحمانی در مدرسه عابد سلطان، با پرداختن به موضوع ارتباط موثر، دوست یابی، حد و حدود دوستی، جرائتورزی و شناخت خود و بررسی روابط دوستانه خود در راستای اهداف زندگی با تکنیک داستانگویی و ایفای نقش، آموزشها را ارائه کرد.
◽️دکترای روانشناسی و عضو سازمان نظام روانشناسی در دبیرستان حضرت علی اصغر (ع ) در موضوع مدیریت ارتباط با دیگران، روشهای چگونگی انتقاد از دیگران را توضیح داد و بر شناخت انسانها با دید واقع بینانه تاکید کرد.
◽️مرتضی کاشانینژاد در مدرسه دخترانه مهر۲، راهکارهای تقویت عزت نفس و احساس ارزشمندی در نوجوان را به شیوه نمایش و داستان آموزش داد.
◽️همچنین محمد ملا حسنی، کارشناس ارشد مشاوره اسلامی در مدرسه انصار الحسین با ارائه حکایتهای کاربردی به موضوع کنترل خشم پرداخت و تکنیکهای مربوطه را شرح داد .
◽️زهرا کرمی، کارشناس ارشد مشاوره در دبستان عدالت ۲ با طرح مثال و تکنیک بارش فکری، اصول اولیه مهارت جرات ورزی را شامل بیان احساسات مثبت و منفی، رد در خواستهای نامناسب، بیان اظهار نظر شخصی و ... دانست.
◽️کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی در مدرسه مجلسی، در موضوع چگونگی رضایت از خود ظاهری، تکنیکهای مقابله با استرس از جمله ارتباط معنوی با خدا و تکنیک مقابله با ناخن جویدن گفتگو کرد.
◽️زینب رمضانعلیزاده در دبیرستان اعتماد الحسینی به موضوع چرایی عدم تمرکز و عدم مدیریت هیجانات و همچنین برنامهریزی احساسات پرداخت.
◽️وی در دبیرستان ابن سینا در موضوع، چرایی خشم و انفعال و آموزش رفتار جراتمندانه با روش ایفای نقش و گفتگو آموزشها را ارائه کرد و دلایل ناتوانی نوجوان در مدیریت هیجانات را تغییرات فیزیولوژی، نداشتن مهارتهای لازم، خطاهای شناختی و حقههای ذهنی برشمرد.
◽️رمضانعلیزاده در مدرسه دخترانه علی دایی خود مراقبتگری در مسائل اجتماعی، تقویت رابطه با پدر و مادر برای حل مسائل خاص و مهم و محافظت از ترسهای اجتماعی و همچنین، تکنیکهای حل مسئله و قدرت تصمیم گیری قاطعانه را آموزش داد.
◽️پخش انیمیشن مانا، اجرای نمایش به شیوه ایفای نقش و اهدای جایزه به بهترین مشارکت کنندگان در تمرینها و آزمونهای مانا از دیگر بخشهای این کارگاهها بود.
@kashanfarhangi
@khanevadefarhangsara