🔸 به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده در گلپایگان، صبح روز پنجشنبه مورخ ۵ آبان ۱۴۰۱، مراسم کلنگ زنی کارخانه تولید سرم و دارو در ناحیه صنعتی سعید آباد گلپایگان، با حضور دکتر سید مسعود خاتمی، نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس، دکتر برادران، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از مدیران استان اصفهان و شهرستان گلپایگان برگزار شد.
▫️دکتر سید مسعود خاتمی طی سخنانی در این مراسم با بیان اینکه امروز سرم یکی از موضوعات و نیازهای اصلی حوزه بهداشت و درمان است، ابراز امیدواری کرد با راهاندازی این کارخانه در گلپایگان، بخشی از نیاز کشور در این زمینه، در آینده تأمین خواهد شد.
▫️لازم به ذکر است، طرح راه اندازی اولین کارخانه تولید سرم و دارو در استان اصفهان، با پیگیری های نماینده شهرستان، فرماندار گلپایگان و خانه صمت شهرستان و با ظرفیت اشتغال ۷۵۰ نفر و با مساحتی بالغ بر ۵۵ هزار متر مربع در ناحیه صنعتی سعید آباد گلپایگان در حال اجرا است و انشاء الله فاز نخست این پروژه، ظرف مدت ۱۵ ماه، به بهرهبرداری خواهد رسید.
🆔
@drmasoudkhatami
🌸🌸🍀☘️☘️☘️☘️☘️🍀🌸🌸
#خوانسار_قوی #ایران_قوی
https://eitaa.com/joinchat/831258658Cb45a9a32fb
#خوانسار_آنلاین_همراه_هر_خوانساری