سید علیرضا:
پژوهشگر فضای مجازی در گفتگو با دانا:
💠اگر شبکه ملی اطلاعات داشتیم سریعتر کرونا را مهار می کردیم
🔴 پژوهشگر فضای مجازی گفت: نقش شبکه ملی اطلاعات در مدیریت سرویس ها، سکو ها و پیام ها در فضای مجازی نقش بی بدیلی است و به همین دلیل آمریکایی ها نخستین کشوری بودند که برای حفظ حکمرانی سایبری و سلامت شناختی خود این شبکه پیشرفته را داخل کشورشان راه اندازی کردند.
🔴با توجه به پیشرفت های کنونی در سطح دنیا بخصوص در فضای مجازی و زیست گسترده مردم در سکو ها و سرویس های برخط در این فضا اگر مباحث حکمرانی جدی گرفته نشود، هرج و مرج در سطح افکار عمومی به وجود خواهد آمد و مانند موضوع کرونا در داخل کشور دشمنان با تسلط بر این فضا افکار عمومی ما را بمباران اطلاعاتی خواهند کرد.
🔴این پژوهشگر فضای مجازی با تاکید بر اینکه دشمنان با نفوذ دادن شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک و اینستاگرام و پیام رسان هایی نظیر واتس اپ و تلگرام ابتدا داده های کلان از کشورها را بخصوص کشور ما را سرقت می کنند، سپس با تجزیه و تحلیل این داده ها در حوزه شناخت، ادراک، عواطف، احسسات و پارادایم های آنان عملیات های شناختی ادراکی ترکیبی را در موضوعات مختلف طرح ریزی خواهند کرد، افزود: مهندسی اطلاعات و جستجو ها، فیلترینگ حبابی، تروریسم سایبری- رسانه ای و ... از مهمترین پیامدهای نداشتن حکمرانی سایبری مستقل در کشور هاست.
🔴وی ادامه داد: چین در کنار تمام تلاش هایش برای کنترل شیوع، درمان و فرهنگ سازی برای کرونا به دلیل اینکه سالهاست حکمرانی رسانه ای سایبری اش در دستان خودشان است توانست با ایجاد امنیت روانی و پیام های درست برای مردمش در مدت زمان کوتاهی کرونا را تا حد زیادی مهار کند
#کرونا #کرونا_ویروس
#اتحادیه_عماریون ↙️
@etehadieh_amariyon