🔻به بهانه پخش برنامهای با حضور بازیگر حاشیهساز؛
🔹نقش سلبریتیها در گرم کردن آتش اغتشاشات سال گذشته در کشور بر کسی پوشیده نیست. افرادی که از تمام ظرفیت رسانهای خود علیه جمهوری اسلامی استفاده کردند. با این وجود اما بسیاری از همین به ظاهر معترضین، همچنان به فعالیت خود در ساختار فرهنگی کشور ادامه میدهند. امری که بیش از هر چیز نشان از رفتار ریاکارانهی آنان دارد. از طرفی نمیتوان انفعال پلتفرمهای شبکه خانگی در این امر را نادیده گرفت. چرا که این مجموعهها عملا به حیاط خلوت این افراد تبدیل شدهاند و آثار متعددی با حضور سلبریتیهای فعال در اغتشاشات اخیر، در حال پخش است.
🔹اشکان خطیبی یکی از همین افراد است. صفحه شخصی او در فضای مجازی پر است از نسبتهای واهی به جمهوری اسلامی، که با ادبیاتی هتاکانه همراه است. عجیب اما طی روزهای گذشته پخش ویژه برنامهای با اجرای او در یک پلتفرم آغاز شد. برنامهای با نام «دست به مهره» که توسط پلتفرم نماوا ساخته و پخش شده است.
🔹این اتفاق به خوبی نقاب از چهره ریاکارانه خطیبی برداشته و نشان میدهد او و امثال او بیش از هر چیز به فکر پر کردن جیب خود هستند. افرادی که در ظاهر به مخالفت با جمهوری اسلامی برمیخیزند اما در پشت پرده، به دنبال منافع مالی خود در پروژههایی حضور مییابند که ذیل ساختار فرهنگی کشور تعریف شده و در نهادهای وابسته به آن ساخته میشود.
🔹در این بین نمیتوان نقش مجموعههایی چون «نماوا» را نادیده گرفت. پلتفرمهای شبکه نمایش خانگی مسیر را برای سوء استفاده این افراد هموار کردهاند. مشخصا در ارتباط با این برنامه باید پرسید لزوم ساخت اثری با حضور فردی که سابقه او در ماههای اخیر در مقابل دیدگان مدیران این مجموعه است چیست؟ با فرض آن که ساخت این برنامه پیش از اتفاقات اخیر انجام گرفته است؛ حال که سوءنیت این بازیگر و شیطنتهای او بر کسی پوشیده نیست؛ لزوم انتشار این برنامه چیست؟ با توجه به آن که نه تنها تغییری در رویکرد آشوبگرانه خطیبی رخ نداده بلکه روز به روز شدت یافته و اخیرا خبر مهاجرتش در رسانهها مطرح شده است.
🔹از سوی دیگر اشکان خطیبی تنها مورد در این مسئله نیست و با نگاه به آثار در حال پخش این روزهای شبکه نمایش خانگی، میتوان موارد مشابهی را یافت. تولیدات اخیر این پلتفرمها بیتفاوت به حضور بازیگرانی که طی ماههای اخیر با شیطنتهای خود، سعی در ایجاد آشوب در کشور را داشتند در حال انتشار است. این مسئله بیش از هر چیز نیازمند ورود نهادهای بالادستی چون «ساترا» و ایجاد تغییرات جدی در سیستم مدیریت این پلتفرمهاست. جلوگیری از انتشار آثاری با حضور بازیگران فعال در اغتشاشات اخیر، بدون حداقلهایی همچون عذرخواهی از سوی آنان و تغییر رویکرد اشتباه خود، امری ضروری است که انتظار میرود به سرعت از سوی مسئولین مربوطه پیگیری شود.