🔴 پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی
🔸💨 مطابق بررسی ها تقویت سرعت وزش بادهای شرقی در بیابان های مرکزی کشور موجب افزایش پتانسیل خیزش و انتقال گردوخاک از این نواحی به استان از فردا (دوشنبه) تا حداقل روز سه شنبه خواهد شد.
🌡️ همچنین از لحاظ دمایی بررسی حاکی از روند افزایش دما تا روز سه شنبه می باشد، بطوریکه دمای هوا در مناطق مختلف استان بطور میانگین بین ۲ تا ۴ درجه افزایش خواهد یافت و گرمای هوا کم و بیش تا پایان هفته تداوم خواهد یافت.
⚠️💨🌡️بر این اساس امروز هشدار سطح زرد شماره ۲۸ اداره کل هواشناسی استان مرکزی در خصوص وزش باد و گردوخاک و کاهش کیفیت هوا طی روزهای دوشنبه و سه شنبه و همچنین افزایش دما و تداوم گرما تا پایان هفته صادر شده است.
🌤🌥️ به جز این از فردا دوشنبه تا پایان هفته افزایش رطوبت جو موجب افزایش ابر در استان در برخی از ساعات بویژه ساعات بعدازظهر و اوایل شب خواهد شد.
کانال جامع خمین
@khomeynnews