⚠️ شهادت #سپهبد_قاسم_سلیمانی دقیقا 2 روز بعد از اظهارات تهدیدآمیز دونالد ترامپ اتفاق افتاد. ترامپ که در توییت اول ژانویه 2020 میلادی نوشته بود: «ایران بابت جانهای از دسترفته و خسارتهای وارد آمده به هر کدام از تأسیسات ما پاسخگو خواهد شد. آنها بهای سنگینی (BIG PRICE) خواهند پرداخت. این هشدار نیست، تهدید است. سال نو مبارک!».
⭕️ آمریکا که ایران را مسئول حمله به سفارت آمریکا در عراق میداند، چنان از این اشغال دچار سرخوردگی و شوک شده که در تصمیمی اشتباه و جبران ناشدنی، نوک حملهی پیکان خود را به سمت کسی نشانه رفت که تیر خلاص آمریکا در عراق بود!
✅ همانطور که امام خامنهای در جواب توییت احمقانهی ترامپ فرمودند: «میبینید سراسر عراق هیجان ضدآمریکایی چقدر است؟ باز آن جناب توییت کرده که ما این را از چشم ایران میبینیم. شما غلط میکنید!».
✳️ آمریکا با این کار شور ضدآمریکایی مردم عراق را بیشتر کرد و با اشتباه استراتژیکی که مرتکب شد، کینهی ضدآمریکایی ایرانیان را بیش از پیش برانگیخت و این امر بهیقین در انتخابات آتی ایران تأثیرگذار خواهد بود و به حول و قوهی الهی، مفسدین غربگرا در انتخابات شکست خواهند خورد.
🌾🌾🌾🌾
اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده حکمت عهد
@kidsmarkazi