🚕🚗 محدودیت های ترافیکی اماکن گردشگری باغ فین و خیابان علوی در تعطیلات نوروزی
شریف زارعی از اعمال محدودیت های ترافیکی اماکن گردشگری باغ فین و خیابان علوی در تعطیلات نوروز امسال خبرداد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پیام کاشان محمد شریف زارعی در سیزدهمین جلسه شورای ترافیک شهرستان کاشان گفت: برای رفاه مسافران نوروزی ۱۱ نقطه در اطراف اماکن تاریخی و گردشگری برای تسهیل در خدمت رسانی به گردشگران و مسافران نوروزی پیش بینی و آماده خدمات رسانی هستند.
وی افزود: برای رفاه حال شهروندان خیابان علوی در ایام عادی سال به صورت دو طرفه و در پیک ترافیک و اضطراری بصورت یکطرفه خواهد شد
به گفته وی ورود اتوبوس و کامیون به خیابان علوی در پیک تردد و اضطراری ممنوع است.
فرماندار کاشان با اشاره به اینکه برای کنترل سرعت وسایل نقلیه تعداد سرعت گیرها با اولویت معابر اطراف مدارس و پیش دبستانی ها افزایش خواهد داشت، یادآور شد: برای بهسازی آسفالت برخی معابر عملیات لکه گیری آسفالت معابر شهری تا پیش از ایام نوروز توسط شهرداری اجرا خواهد شد.
🚫امانت داری و اخلاق مداری؛ استفاده از این خبر با ذکر منبع خبر بلامانع است.
#پیام_کاشان
✅کانال اخبار پیام کاشان👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3907518475C490c3d9ea9