#اصفهان
برگزاری کارگاه علمی-پژوهشی هوش مصنوعی در مدرسه علمیه فاطمیه اندان خمینی شهر
کارگاه علمی-پژوهشی با عنوان "هوش مصنوعی، ابزارها و تکنولوژیهای نوین" به همت مدرسه علمیه فاطمیه اندان خمینی شهر برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، آقای حامد کمال کارشناس رسانه و فضای مجازی، صبح امروز در کارگاه علمی-پژوهشی با عنوان "هوش مصنوعی، ابزارها و تکنولوژیهای نوین" در جمع طلاب مدرسه علمیه فاطمیه اندان خمینی شهر به تعریف هوش مصنوعی پرداخت و گفت: هوش مجموعهای از استعدادهای انسانی است که انواع مختلفی دارد؛ از جمله هوش کلامی و احساسی.
وی افزود: مخفف هوش مصنوعی (AI) به معنای ارتباط بین سختافزار و نرمافزار است و تاریخچه اولیه آن در ایالات متحده شکل گرفته است.
این کارشناس رسانه به تأثیرات مثبت هوش مصنوعی در حوزههای مختلف اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی در حوزههای سلامت، امنیت، اقتصاد و حقوق تأثیرگذار است و بیشترین تأثیر را در حوزه کسب و کار و رشته حقوق دارد.
آقای کمال همچنین به مضرات احتمالی هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: با وجود مزایای فراوان، مضراتی نیز وجود دارد، از جمله کاهش قدرت تفکر انسان.
وی در ادامه به یکی از شاخههای هوش مصنوعی، یعنی رباتیک، پرداخت و گفت: هوش مصنوعی اپلیکیشنهایی را برای راحتی و سرگرمی انسان فراهم کرده است، مانند برنامه زیتایپ که صوت را به متن تبدیل میکند."
این استاد دانشگاه هشدار داد که هوش مصنوعی میتواند خطرناک باشد، زیرا اطلاعات شخصی افراد را جمعآوری کرده و آنها را در معرض خطر قرار میدهد و نباید اطلاعات زندگی شخصی را در اختیار این فناوری قرار داد.
در پایان کارگاه، آقای کمال چند کانال معتبر مرتبط با هوش مصنوعی در ایتا از جمله "هوش مصنوعی و فناوری"، "هوش مصنوعی دکتر شهبازی" و "ابزار هوش مصنوعی" را معرفی کرد.
🌸
@newswhc | کانال خبری کوثر