#اخبار_حوزه
🔺معاونت پژوهش مدرسه علمیه فاطمهالزهراء (س) رضوانشهر برگزار کرد:
♦️نشست پژوهشی با عنوان راهکارهای تبلیغ موثر
🔹 نشست پژوهشی با عنوان راهکارهای تبلیغ موثر در مدرسه علمیه فاطمهالزهراء سلام الله علیها رضوانشهر برگزار شد.
🔸 حجتالاسلام والمسلمین فلاح پور مدیر مجتمع فرهنگی آستان حضرت معصومه -سلام الله علیها- در پرهسر در این نشست که صبح چهارشنبه همزمان با میلاد حضرت موسی کاظم -علیهالسلام- برگزار شد گفت: اولین شرط برای تبلیغ موثر را «خودسازی» عنوان کرد و خودسازی را بعنوان کلیدترین عامل برای طلاب معرفی کرد که موجب میشود کلام انها نورانی گردد و از این طریق بتوانند بر قلوب تاثیر بگذارند.
🔸وی افزود: از عوامل دیگر برای تبلیغ موثر را شناخت منطقه جغرافیایی، آداب و رسوم مردم منطقه ای که در آن قصد تبلیغ دارد عنوان کردند
🔸فلاح پور در ادامه افزود: دیدار چهره به چهره با افراد نیز فرصت بسیار مغتنمی است تا از این طریق ضمن شناخت بیشتر افراد تبلیغ موثرتر و متناسب با اقتضائات روحی و شخصیتی افراد داشته باشیم.
#مدرسه_علمیه_فاطمهالزهرا_سلاماللهعلیها_شهرستانرضوانشهر
🍃🌾🍃🌾🍃🌾🍃🌾
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان