💢 نگاهی به جنگ جاسوسی؛ نفوذ به عمق تلآویو
🔻 جنگهای متنوعی میان ایران و رژیم صهیونیستی در سالیان گذشته وجود داشته است. از جنگ کشتیهای تجاری گرفته تا ترور دانشمندان و از ربودن شخصیتهای مختلف گرفته تا جنگ سایبری، ولی در این میان جنگی وجود دارد به نام جنگ جاسوسی!
🔻 هر چند وقت یکبار اخباری به بیرون درز میکند که ایران اشخاصی را به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی دستگیر کرده است؛ رژیم صهیونیستی نیز در سالیان گذشته بارها ضربات سنگینی از سوی جاسوسان ایرانی تلقی کرده است.
🔻 دیروز اعلام شد که وزارت دادگستری رژیم اشغالگر صهیونیستی، نظافتچی آقایی که در خانه وزیر جنگ این رژیم فعالیت میکرده را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرده است. از این رو به چند مورد از مهمترین جاسوسهایی که برای ایران در رژیم صهیونیستی فعالیت میکردند میپردازیم:
1⃣ یکی از مهمترین جاسوسانی که افکار عمومی در رژیم صهیونیستی را تکان داد بازداشت «گونن سگو» وزیر انرژی سابق این رژیم به اتهام جاسوسی برای ایران بود. او متهم به جاسوسی برای ایران و درز اطلاعاتی در مورد مقامهای امنیتی، بازار انرژی و مقرهای امنیتی صهیونیستها است.
برخی از اعضای کنست رژیم صهیونیستی در بیانیهای اعلام کرده بودند که بازداشت گونن یک رسوایی بزرگ در تاریخ رژیم صیهونیستی به شمار میرود.
2⃣ مدتی قبل نیز اعلام شد که یک میلیونر عرب به نام «یعقوب ابوالقیعان» ساکن در رژیم صهیونیستی و نماینده سابق پارلمان کنست، به جرم جاسوسی برای ایران دستگیر شده است. ابوالقیعان اطلاعاتی از محل استقرار و برنامه های وزیر دفاع، بنی گانتس را به ایران منتقل کرده بود.
3⃣ جنگ جاسوسان از سوی هر دو طرف در حال انجام است و به همین زودیها تمام نخواهد شد. سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی نشان داده که بسیار ضربه پذیر و متزلزل بوده و از هر زمان دیگری ضعیفتر و ضربهپذیرتر است.
▫️
@alnujaba
🌐 اخبار استراتژیک
📡
@StrategicNews_ir