سفیر استرالیا یا سفیر تلآویو؟
🔺این روزها در فضای مجازی تصویر حضور خانم "لیندال ساکس" سفیر استرالیا در ایران و "دنیس کارنی" معاون وی در جامعهالزهرای قم و برخی اماکن مذهبی و حرم حضرت معصومه سلامالله علیها با حجاب کامل منتشر شده است.
🔹️نکته جالب این تصاویر، یادآوری ماجرای خانم "کایلی مور گیلبرت" تبعه استرالیاست که در سال ۱۳۹۷ به همین اماکن مذهبی سفر کرده بود.
🔹️البته بعد مشخص شد که او تابعیت انگلستان و اسرائیل را نیز دارد و تحت پوشش فعالیتهای آکادمیک وابسته به دانشگاه ملبورن به ایران سفر کرده است.
🔹️در واقع هدف اصلی، شناسایی و ارتباطگیری با مبارزان بحرینی مستقر در ایران و در نهایت شناسایی شبکه گروههای مقاومت و منابع حمایتی این شبکه بود.
🔹️کایلی با سوءاستفاده از جنسیت خود و ارائه تصویر یک خانم جوان علاقهمند به مسائل شیعیان، در مأموریتش توانست اطلاعاتی را به افسر هادی خود ارسال کند، ولی نتوانست مأموریت خود را تکمیل کند و در نهایت در همان سال به اتهام جاسوسی بازداشت شد.
🔹️سرانجام هم در ۵ آذر ۱۳۹۹ با سه زندانی ایرانی که به اتهام اقدام علیه منافع رژیم صهیونیستی در تایلند زندانی شده بودند، مبادله شد.
⛔ اکنون سوال این است که هدف سفیر استرالیا از حضور در این اماکن با همان سبک و سیاق و روش جاسوسی به نام کایلی چیست؟
آیا دولت استرالیا تبدیل به "جاسوس نیابتی" در ایران شده است؟ آیا سوءاستفاده از زنانگی به عنوان یک ابزار و گرفتن ژست علاقهمندی به مذهب و سوءاستفاده از احساسات مذهبی، سبک و شیوه تعریف شده برای پیشبرد این مأموریت نیابتی است؟
🔹️موضوعی که به نظر هوشیاری جدی سازمانهای اطلاعاتی ایران برای شناسایی و جلوگیری از توسعه این روند و مقابله با آن را میطلبد.
🆔
@Masaf