💢
پُررویی و دورویی آمریکایی!
🔹«پت رایدر» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در سخنانی بدون اشاره به ارسال تسلیحات نظامی آمریکا به غرب آسیا، ادعا کرده است: «واشنگتن نمیخواهد درگیری در منطقه گسترش یابد، بنابراین آمریکا میخواهد پیام بازدارندگی ارسال کند، علاقهای نیز به درگیری با ایران ندارد.»
🔸روزنامه «فایننشال تایمز» نیز شنبه این هفته در یک گزارش خبر داد، واشنگتن از پکن در جریان سفر «وانگ یی» وزیر خارجه چین به واشنگتن برای حمایت از رژیم صهیونیستی کمک خواسته است. آمریکا از چین خواسته است با استفاده از روابط خود با ایران و دیگر کشورهای منطقه غرب آسیا، از گسترش دامنه درگیریها جلوگیری کند. این درخواستها در حالی است که پیش از این آمریکا چندین جنگنده و ناو هواپیمابر به منطقه اعزام کرده است.
🔹مجله آمریکایی «Military Watch Magazine» متخصص مسائل نظامی در مقالهای فاش کرد:
«گزارشهایی وجود دارند که نشان میدهد، آمریکا نیروهای عملیات ویژه خود را برای آغاز حملاتی مشترک با نیروهای ارتش اسرائیل علیه جنبش حماس مستقر کرده است.» به نوشته این مجله آمریکایی، نیروهای ویژه این کشور با همکاری ارتش رژیم صهیونیستی حملاتی را علیه جنبش حماس در غزه انجام دادند.
🔸در همین راستا، مقامات کشورمان نیز توصیه کردند مقامات واشنگتن جلوی وحشیگری رژیم صهیونیستی را بگیرند؛ زیرا با ادامه جنایات این رژیم در غزه ابعاد درگیری گستردهتر میشود و گروههای مقاومت در دیگر کشورهای منطقه نیز ساکت نخواهند ماند.
🔹بعدها با انتشار اسناد طبقهبندی شده آمریکا و رژیم صهیونیستی آشکار خواهد شد که چه تعداد صهیونیست در این جنگ کشته شدند؟ تلآویو تحت تأثیر وضعیت خاص، چقدر رویدادها را سانسور کرد؟ و از همه مهمتر، سطح و عمق مشارکت مستقیم نیروهای آمریکایی در جنگ چقدر بوده است؟
🔸دکترین امنیتی رژیم صهیونیستی بر پایه سه رویکرد تقویت بازدارندگی دفاعی، راهبردهای تهاجمی و اتحادهای فرامنطقهای استوار است. سبک عملیات و غافلگیری طوفانالاقصی موجب زیرسؤال رفتن این دکترین و در رأس آن خدشهدار شدن بازدارندگی دفاعی رژیم صهیونیستی شد؛ به همین دلیل نقش مؤلفههای کلیدی دیگر در راهبرد امنیتی رژیم صهیونیستی، یعنی تقویت رابطه امنیتی ویژه با آمریکا از اهمیت بیشتری برخوردار شده است. استحکام چتر حمایتی آمریکا از رژیم صهیونیستی با هدف احیای دوباره بازدارندگی دفاعی و راهبرد تهاجمی رژیم صهیونیستی ارزیابی میشود.
🔹در این راستا، نکاتی حائز اهمیت است:
🔻
اولاً رژیم صهیونیستی توان ورود به جنگی فرسایشی را ندارد و در هنگام جنگ نمیتواند در برابر حملات ضربتی برای مدت زیادی مقاومت کند.
🔻
ثانیاً روندها نشان میدهند، محدودیتهای ایالات متحده برای کنشگری فعال در غرب آسیا بیشتر شده است. به همین دلیل در گزارش المعلومه آمده است: «قدرت نظامی آمریکا به ضعیفترین سطح از عملکرد رزمی خود در تاریخ مدرن رسیده است؛ موضوعی که معادلات بینالمللی را با تغییرات جدی روبهرو میکند.»
✍🏻حسين عباسيان
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️
BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷|
basirat.ir
🇮🇷|
@basirat_fa