#السلام_علیک_یااباعبدالله_الحسین_علیه_السلام
🔴
#حضرت_رقیه_سفير_سیدالشهداء در شام / بخش ۲
✅ اسناد و شواهد تاريخی وجود
#حضرت_رقیه
✅1. سيف بن عميرة، محدث و فقيه
#شيعه از اصحاب امام صادق و امام كاظم و از راویان زيارت عاشورا به نقل از امام باقر میباشد. او مرثیهای درباره سیدالشهداء در حضور ائمه معصومین خوانده است. در ۲ بیت از آن، ۲ بار نام حضرت
#رقیه را آورده و ائمه معصومین آن را ردّ یا انکار نکردند. سکوت امام، نشان از تقریر است چون وظیفه امام معصوم، جلوگیری از انحراف است.
ترجمه این دو بیت خاص چنین است:
"رقیهای که دشمن بر ضعف و کودکی او رقّت نمود ... و امام حسین، ام كلثوم و سكينه و رقيه را فراموش نكرد و بر آنان با حسرت گريست"
✅2. حضرت زينب در کوفه، هنگامیکه سر برادر را بر نيزه ديدند، اين جملات را فرمودند:
"... ای برادر! با فاطمه خردسال، سخن بگو که نزدیک است دلش از غصه آب شود ... ای برادر! چقدر برای این دختر کوچکت فاطمه سخت است که پدرش را صدا بزند، ولی او جوابش را ندهد ..."
[کتاب بحارالانوار/مجلسی/ج۴٥]
حضرت زینب در این عبارت، از رقیه به فاطمه صغیره یاد میکنند که این نام در بعضی از کتب ذکر شده، و این همان دختر خردسالی است که در خرابه شام جان داده است.
✅3 در منابع اهل سنت در شرح احوال امام حسین بعد از شهادت حضرت علیاصغر آمده است که امام برای وداع به خیمهها رفتند و فرمودند:
"ای ام کلثوم، ای سکینه، ای رقیه، ای عاتکه و ای زینب! ای اهل بیت من! خدا نگهدار. من نیز رفتم"
[کتاب ينابيع المودّة/قندوزی/ص۳۴۶]
✅4 امام حسین در شب عاشورا سخنانی فرمودند که حضرت زینب گریستند. امام ايشان را به صبر دعوت کرده و در خطاب خود به اهل بیت خویش فرمودند: "ام کلثوم و تو ای زینب! تو ای رقیه و فاطمه و رباب! سخنم را به یاد داشته باشید ... "
[کتاب لهوف/سید بن طاووس/ص۱۴۱]
✅5 دليل
#شهرت؛ يكی از راههای اثبات موضوعات خارجی است.
وقتی میگویند حافظيه مزار حافظ شيرازی است، چه سندی جز شهرت آن، ما را وادار به قبول اين مطلب میکند؟ يكی از اين موضوعات، مزار رقيه
#بنت_الحسين است كه در شام میباشد. امام حسين اين دختر را در شام باقی گذاشتند که اثری باشد تا كسی جريان اسارت در قيام کربلا را انكار نكند.
✅6. موارد متعددی از کرامات اين دختر رخ داده که نه فقط برای شيعيان و محبين
#اهل_بيت بلکه برای اهل تسنن و سایر ادیان نيز اتفاق افتاده است.
⭕️ "امام امیرالمؤمنین و امام حسن مجتبی با وجود ماهها ستیز نظامی با معاویه، در اثر حیله عمرو عاص و جهل خوارج و سستعنصری بعضی از سرداران نتوانستند شام را فتح کنند.
اما سیدالشهداء در تداوم و تکمیل حرکت آن بزرگواران، با قافله اسیران به شام نفوذ کردند تا امام سجاد و حضرت زینب با سخنرانیهای کوبنده و افشاگرانه خود کاخ اموی را بگشایند.
در بازگشت به مدینه نیز، سفیری جاودان به نام رقیه بنتالحسین را برای ابلاغ پیام عاشورا در پایتخت بنیامیه برجای گذاشتند تا نمادی ابدی برای مظلومیت آلالله باشد.
#رسالت_مارساندن_وحفظ_اماننهای_الهی_است_🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@Laylatolghadrnoor⚫️💦💧