ن مؤمن خود را در جایگاهی میبیند که بهرهای از دنیا جز به قدر رزق و روزی انتظار ندارد زیرا عقل حکم میکند که ظرفیت هر انسان برای خوراک و پوشاک به قدر جسم اوست و اگر لذیذترین غذاهای عالم پیش رویش قرار داده شود جز به اندازه ظرفیت معده نمیتواند از آن تناول کند یا اگر کمدی مملو از انواع لباسها را داشته باشد جز به قدر نیاز از آنها بر تن نمیکند؛ بنابراین بهره انسان از دنیا به همان اندازهای است که میخورد و میپوشد.
حجتپناه به خصلت دهم مؤمنان عاقل اشاره و تصریح کرد: پیامبر(ص) این خصلت را مهمتر از بقیه میدانند و میفرمایند: مؤمن عاقل همه را از خود بهتر و پرهیزگارتر میبیند. وقتی شخص بد و پستی را ببیند، بگوید او بهتر از من است، زیرا چه بسا خیر او در درونش پنهان است، بر خلاف خیر من که ظاهر است و اگر فردی را ببیند که از خودش بهتر و پرهیزگارتر است، برای او تواضع کند تا به درجه او برسد و به او ملحق شود و اگر این خصلت را دارا شد، بزرگواریاش بالاتر میرود، خیر و خوبیاش بهتر و پاکتر میشود، پاداش نیکو دریافت میکند و سرور اهل زمان خود میشود.
وی گفت: انسانی که از عقل کامل برخوردار است و مؤمنی که کاملالعقل است قدر و جایگاهش نزد مردم رفیع و بزرگ میشود، که چه در زمان حیات و چه بعد از مرگ همگان از او به نیکی و بزرگواری یاد میکنند.
انتهای پیام
🌿🌹
@laylatolghadrnoor
🌹🌿 !ده_نشانه_انسان_کامل_العقل