🔶دلزدگی زناشویی چیست؛ علائم و عوامل مؤثر بر آن کدام است؟
▪مشاوران، دلزدگی را به عنوان یك حالت خستگی جسمی، عاطفی و ذهنی در شرایط درگیری طولانی مدت تعریف میکنند.در واقع، دلزدگی زناشویی در یك رابطه زوجی، به معنای نگرش منفی و غیر لذت بخشی است که زن و شوهر از جنبه های مختلف روابط زناشویی خود دارند.
➖مراحل مختلف دلزدگی کدامند؟
در مرحله نخست دلزدگی یک ناهمخوانی میان خواستههای فردی، انتظارات وی با پدیدههای موجود در زندگی رخ میدهد. فرد کلا در مورد شریک زندگی و همچنین خود، روند زندگی، افکار رویایی و زیبایی داشته است، اما آنچه میبیند فرسنگها از تفکراتش دور است. همین موجب میشود که استرس در فرد و زندگی فردی او رخ دهد که در نهایت منجر به تشویش در رابطه خواهد شد.
در مرحله دوم استرس فردی شدیدتر شده و فشار عاطفی، افسردگی و خستگی بدون کوچکترین دلیلی در فرد پدید خواهد آمد. در مرحله سوم تغییراتی در تفکر و نگرش فرد نسبت به زندگی زناشویی و شریک زندگی وی اتفاق میافتد که منجر به کمی فاصله از وی میگردد.
در مرحله آخر دلزدگی رخ خواهد داد. فرد به هیچ وجه نمیتواند ارتباط با همسر خود برقرار کند. تمامی رفتار همسرش از نظر وی سرشار ازخودخواهی و نخواستن است. زندگی برای او سخت میشود و فاصله خود را با شریک زندگی زیاد میکند که در این زمان طلاق عاطفی شروع میشود. در واقع دلزدگی یکباره رخ نمیدهد فرآیندی کاملاً تدریجی است که اگر در همان ابتدا فرد به آن توجه کند و آگاهانه جهت رفع آن قدم بردارد، میتواند زندگی خود را حفظ کند....
#همسرداری
👈 به
#مصباح_خانواده_1 بپیوندید:👇
🆔
t.me/mesbahfamily | تلگرام
🆔
http://eitaa.com/m_family | ایتا