✳️
یک آیه✳️
🔺موضوع 👇👇🔺
🔰توبه و پاکی از گناهان _2
2. پذیرش توبه از سوی خداوند
وَإِذَا جَاءَ كَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِنَايَتِنَا فَقُلْ سَلَمُ عَلَيْكُمْ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَى نَفْسِهِ الرَّحْمَةٌ أَنَّهُ مَنْ عَمِلَ مِنكُمْ سُوءَ ابْجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِنْ بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ
و هرگاه کسانی که به آیات ما ایمان می آورند به نزد تو آیند، بگو: سلام بر شما، پروردگارتان رحمت را بر خود مقرر کرده؛ بنابراین هر کس از شما به نادانی کار زشتی مرتکب شود، سپس بعد از آن توبه کند و مفاسد خود را اصلاح نماید مشمول آمرزش و رحمت خدا شود؛ زیرا بسیار آمرزنده و مهربان است. (انعام، ۵۴)
توضیح یکی از صفات بارز الهی، رحمت واسع او بر بندگان است. از زیباترین جلوه های این رحمت، قبول توبه ی بندگان است. خداوند درهای رحمت خویش را همواره بر بندگان گشوده نگاه داشته است تا چنان چه از روی جهل و نادانی مرتکب خطا گشتند، ناامید نگشته و روی به درگاه وی آورند. سپس با قبول توبه ی آنان، از خطایشان درگذشته و با آنان همچون نیکان درگاهش رفتار می نماید. آیه ی فوق از آیات امیدبخش قرآن است که در آن خداوند از وجوب رحمت برخودش و قبولی حتمی توبه خبر داده است.
حدیث پیامبر اکرم صلى الله عليه وآله وسلم:
«ما خَلَقَ اللهُ مِن شيءٍ إلا و قد خَلَقَ لَهُ ما يَغلِبُهُ و خَلَقَ رَحمَتَهُ تَغلِبُ غَضَبَهُ؛ خداوند هیچ پدیده ای نیافرید؛ مگر آن که پدیده ای غالب بر آن را نیز خلق کرد. رحمت خویش را نیز آفرید تا بر غضبش چیره شود.
کنز العمال: ح ۱۰۳۹۰
منبع کتاب هر روز با قرآن و عترت ص214
📌
#یک_آیه
#سلام_بر_حُســــــــــــــــــــــــــین
📎
#محرم
📎
#کربلا
📎
#امام_حسین علیه السلام
📥📚در ماهنامۀ مبلغان، میهمان ما باشید!👇
🌐
https://eitaa.com/m_moballeghan