✳️
یک آیه✳️
🔺موضوع 👇👇🔺
🔰دعای ایوب هنگام مشکلات
وَأَيُّوبَ إِذْ نَادَىٰ رَبَّهُ أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ (۸۳)
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ فَكَشَفْنَا مَا بِهِ مِنْ ضُرٍّ ۖ وَآتَيْنَاهُ أَهْلَهُ وَمِثْلَهُمْ مَعَهُمْ رَحْمَةً مِنْ عِنْدِنَا وَذِكْرَىٰ لِلْعَابِدِينَ (۸۴) (انبیاء)
و ایوب را [یاد کن]هنگامی که پروردگارش را ندا داد که مرا آسیب رسیده و تو مهربانترین مهربانانی. (۸۳) پس ندایش را اجابت کردیم و آنچه از آسیب به او بود برطرف نمودیم، و خانوادهاش را [که در حادثه ها از دستش رفته بودند] و همانندشان را همراه با آنان به او عطا کردیم که رحمتی از سوی ما و مایهی پند و تذکری برای عبادت کنندگان بود. (۸۴) (انبیاء)
توضیح: حضرت ایوب علیه السلام از پیامبرانی بود که خداوند او را با انواع آفات و بلاها امتحان نمود، ولی صبر و بردباری پیشه کرد و هیچ سخنی که بوی شکایت و جزع و بی تابی از آن به مشام برسد، بر زبان نیاورد. ایشان الگوی صبر برای مؤمنان است. دعای این بندهی خالص خدا سراسر ادب و تواضع در برابر خداست. او اولاً بلا و مصیبتها را به خدا نسبت نداد و گفت: «بلا به من رسیده است» تا ساحت قدسی پروردگار را از ظلم و ستم به خود منزه دانسته باشد؛ ثانیاً از اظهار حاجت خویش نیز صرف نظر کرده و تنها خدا را با وصف رحمتش ندا زد؛ زیرا از علم خداوند به حاجت خود ایمان داشت.
حدیث: رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به مردی عبور کرد و دید که میگوید:
«يا أرحم الراحمین» به او فرمود: «از خداوند حاجتت را بخواه؛ زیرا به تو نظر کرده است».
بحار ج ۱ ص ۲۳۲ ح۷.
هر روز با قرآن و عترت ص٢٨٩
📎
#ماه_ربیع_الثانی
📎
#یک_آیه
📥📚در ماهنامۀ مبلغان، میهمان ما باشید!👇
🌐
https://eitaa.com/m_moballeghan