🌹
#شرح مختصر دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان:
🌹
#اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَكاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین!.🤲🤲🤲
🌹
#خدایا زیاد بگردان در آن بهره مرا از بركاتش وآسان كن راه مرا به سوى خیرهایش و محروم نكن ما را از پذیرفتن نیكیهایش اى راهنماى به سوى حـق آشكار!.
🌹در این دعا سه چیز از خداوند طلب شده است:
🌹1- اولین چیزی که طلب شده است این است که خداوند توفیق بهره مندی کامل از برکات این ماه با عظمت را به ما عطا نماید. ماه رمضان ماه برکت و رحمت است و برکات و رحمت های الهی در این ماه میهمانی خدا بیش از هر زمان دیگر است به گونه ای که طبق گفته پیامبر اعظم(ص) در خطبه شعبانیه خواب ما، در این ماه عبادت محسوب می گردد، نفس کشیدن ما، حکم تسبیح را دارد، ثواب یک آیه قرآن در این ماه برابر است با خواندن کل قرآن در ماههای دیگر و... خوب است که انسان از این سفره رنگین و با عظمت الهی کمال استفاده را ببرد و زاد و توشه فراوانی برای عالم آخرت خویش تهیه نماید. تلاش کنیم ثانیه های این ماه بزرگ الهی را قدر بدانیم و از لحظات آن استفاده کافی و وافی را ببریم.
🌹2- دومین خواسته این است که خداوند مسیر بهره مندی از فیوضات و برکات این ماه را برای ما هموار نماید. گاهی برخی از مشکلات و گرفتاری ها مانند کار زیاد، مریضی، مسافرت، حوادث غیر مترقبه، رفقای ناباب و... موجب می گردند که ما نتوانیم از لحظات این ماه با عظمت به خوبی استفاده کنیم و اعمال نیک و کارهای عبادی زیادی در این ماه انجام دهیم، لذا همواره از خداوند درخواست کنیم که خداوند موانع بهره مندی از این ماه ضیافت خویش را از ما برطرف کند.
🌹در این ماه نیز ما میهمان سفره رنگین الهی هستیم و پذیرایی این میزبان با هیچ کسی قابل مقایسه نیست زیرا تمام ثروتهای عالم مال اوست و او بخشنده تر از همه موجودات است لذا اگر کسی نتواند از این میهمانی بهره گیرد حقیقتاً باید حسرت زیاد بخورد و اگر کسی از شدت حسرت خوردن و تأسف خوردن در این مسیر بمیرد، ملامت نیست.
🌹3- سومین خواسته این است که خداوند اعمال نیک و عبادات ما را در این ماه مورد قبول خویش قرار دهد. قبولی اعمال نیک بسیار مهم است چرا که اگر اعمال نیک ما قبول نشود زحمات و تلاش های ما هدر رفته است و از برکات الهی محروم می گردیم. شرط قبولی اعمال این است اولاً انسان از ایمان صحیح برخوردار باشد: افرادی که از ایمان درست بی بهره اند هرچه عمل خیر انجام دهند بعلت عدم برخورداری از ایمان راستین، اعمال خیر آنان مورد قبول حق واقع نخواهد شد.
🌹در قرآن کریم همواره اعمال نیک بعد از ایمان و همراه با ایمان ذکر شده است تا بفهماند که عمل نیک بدون ایمان درست، ما را به رستگاری نمی رساند.
قرآن کریم می فرماید: آنها كه ايمان آورده، و كارهاى شايسته انجام داده اند، آنان اهل بهشتند و هميشه در آن خواهند ماند. (سوره بقره، آیه 82).
ثانیاً: انسان اهل تقوا باشد و تلاش کند گناه و معصیت نکند و اگر احیاناً گناهی مرتکب شد فوری توبه کند چرا که گناه موجب می گردد که اعمال نیک انسان مورد قبول واقع نشود. قرآن کریم می فرماید: خدا، تنها از پرهيزگاران مى پذيرد. (سوره مائده، آیه 27)
🌹ثالثاً: عبادات و اعمال خیر باید خالصانه باشد و فقط برای رضای خداوند انجام گیرد نه بخاطر اغراض دیگر و اگر کسی اعمال خیر را بخاطر شهرت، ریا و... انجام دهد اعمال نیک وی مورد قبول واقع نخواهد شد و... همچنین انجام عمل نیک با منت گذاری و اذیت دیگران همراه نباشد.
🌹قرآن کریم می فرماید: اى كسانى كه ايمان آورده ايد! بخشش هاى خود را با منت و آزار، باطل نسازيد! همانند كسى كه مال خود را براى نشان دادن به مردم، انفاق مى كند. (سوره بقره، آیه 264).
🌹رابعا:ً پذیرش ولایت و سرپرستی رهبران الهی و امامان معصوم(ع) از دیگر خواسته ها می باشد.
امام صادق(ع) می فرماید: هر کس ولایت و رهبری ما را نپذیرد، خدا هم اعمال او را قبول نمی کند. (کافی، ج ۱، ص ۴۳۰).
#سالروز ضربت خوردن مولای متقیان آقا امیرالمومنان، امام علی(ع) تسلیت باد!.😭😭😭
🔰 مطالب متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید؛🌷.
_ ___ ڪوچہ شہــ♥️ـدا .
http://eitaa.com/Koocheh_shohada1
https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
-
@sokhanangoharbar