🌷شرح مختصر دعای روز بیست و چهارم ماه رمضان!.
🌷اللهمّ إنّی أسْألُکَ فیه ما یُرْضیکَ، وأعوذُ بِکَ ممّا یؤذیک، وأسألُکَ التّوفیقَ فیهِ لأنْ أطیعَکَ ولا أعْصیکَ، یا جَوادَ السّائلین!.
🌷خدایا من از تو میخواهم در آن(روز)؛ آنچه تو را خوشنود کند و پناه مى برم بهتو از آنچه تو را بیازارد و از تو خواهم توفیق در آن(روز)؛ براى اینکه فرمان بردارت باشم؛ و نا فرمانى تو ننمایم؛ اى بهترین بخشنده سائلان!.
🌷در این دعا سه خواسته مهم از خداوند تعالی تقاضا شده است:
🌷1- خواسته اول این است که خداوند به ما توفیق دهد که در جهت و مسیر رضایت الهی گام برداریم. اگر میخواهیم مورد توجه و عنایات ویژه الهی قرار گیریم و سعادت حقیقی نصیب ما گردد باید اعمال و کارهای را انجام دهیم که مورد رضای خداوند است و در مسیر بندگی او قرار دارد. اگر کسی به پیشنهادات معصیت کارانه دیگران جواب منفی دهد و مثلاً اگر در فضای حقیقی و یا مجازی زمینه دوستی و روابط غیر ضروری با جنس مخالف برایش فراهم شد آنرا بخاطر خدا ترک کند و... معلوم است که در جهت رضایت خداوند قدم برداشته است و مورد عنایات خاصه الهی قرار خواهد گرفت. رضایت الهی زمانی محقق می شود که به دستورات نورانی خداوند عمل کنیم.
🌷2- خواسته دوم این است که خداوند به ما کمک کند تا از چیزهایی که موجب خشم و غضب الهی می گردد اجتناب کنیم. متأسفانه اکثر ما انسانها بجای کسب رضایت خداوند بدنبال رضایت نفس اماره، رضایت مردم، رضایت شیطان و... هستیم. کسی که نمیتواند بخاطر حفظ آبروی خود مجلس گناه را ترک کند و یا حرص و طمع او موجب می گردد که بمردم ظلم و ستم کند و حقوق دیگران را پایمال نماید، یا نمیتواند شهوتش را کنترل کند و از روابط نا مشروع با جنس مخالف و چشم چرانی و دیدن فیلم های پورنو دست بردارد و... چنین فردی رضایت مردم، هواهای نفسانی و نیرنگ های شیطانی و... را بر رضایت خداوند ترجیح داده است و کارهای را مرتکب شده است که موجب خشم و غضب الهی می شود.
🌷 اینگونه افراد در واقع خودشان ضرر کرده اند چرا که خودشان را از رحمت واسعه الهی دور نموده اند. امام حسن مجتبی(ع) می فرماید: رستگـار نمیشوند مـردمـى که خشنـودى مخلـوق را در مقـابل غضب خـالق خریدنـد. (بحار، ج 44 ، ص 383).
🌷3- سومین خواسته این است که خداوند توفیق انجام واجبات و ترک محرمات را به ما عنایت کند. ما اگر می خواهیم به قله های معنویت برسیم و به سمت سعات و کمال حقیقی و تقرب به خداوند حرکت و پرواز کنیم نیاز به دو بال داریم: یکی بال واجبات که باید دستورات الزامی خداوند و دین مبین اسلام را اطاعت کنیم و به فرایض دینی عمل نماییم. دوم بال ترک محرمات که باید از گناهان و معاصی پرهیز کنیم.
🌷اگر کسی حقیقتاً از این دو بال سعادت برخوردار بود قطعا به کمال و سعادت حقیقی نائل خواهد شد. اما اگر یکی از این دو بال با مشکل مواجه شود، پرواز به سمت قله های معنویت و سعادت ابدی نیز امکان پذیر نخواهد بود. مثلاً اگر کسی واجبات را انجام داد اما از طرف دیگر گناهانی نیز مرتکب شد و توبه نکرد در این صورت واجبات و اعمال نیک وی نیز در اثر گناهان از بین خواهد رفت و در نتیجه از پرواز به سمت سعادت و کمال بازمیماند.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🔰 مطالب متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید؛🌷.
_ ___ ڪوچہ شہــ♥️ـدا .
http://eitaa.com/Koocheh_shohada1
https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
-
@sokhanangoharbar