🔴 اسماعیل هنیه:
🔸مردم فلسطین ما در نوار غزه بار دیگر ثابت کردند که در سطح نبرد طوفان الاقصی هستند که مرحله آزادی را آغاز کرد و توانایی خود را در مقاومت و به چالش کشیدن و آمادگی خود را برای قربانی کردن آنچه ارزشمند و باارزش است نشان داد، به خاطر آزادی و کرامت خود و در اینجا نقشه های دشمن را برای جدا کردن مردم از مقاومت دلیرانه خود خنثی می کنند.
🔸ویرانی و وحشیگری دولت فاشیستی علیه مردم قهرمان ما در غزه نشان دهنده نتایج مهیج ناشی از حملات قسام و گروه های مقاومت از آغاز نبرد طوفان الاقصی است و هر کاری که دشمن انجام می دهد، شرم شکستی را که بر او وارد شد پاک نخواهد کرد و دشمن بهای سنگینی برای جنایات خود خواهد پرداخت.
🔸ما به تمامی طرفهایی که در خصوص اسرای دشمن در دست مقاومت با ما تماس گرفتند، اعلام کردهایم که این پرونده قبل از پایان نبرد باز نخواهد شد و فقط به قیمتی خواهد بود که مقاومت میپذیرد.
🔸نبرد طوفان الاقصی، نبرد تصمیم گیری و اجرای فلسطینی هاست و این چیزی از این باور ما نمی کاهد که همه مردم امت ما باید در این نبرد شرکت و وارد شوند، به ویژه نیروهای مقاومت.
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
@madare0120