سلام دوستان
به زبان ساده صحبتهای خاتمی پدر اصلاح طلبان این است .
دین و آزادی دو چیز جدا از هم هستند
و دین برای ماندگاری و ارزش پیدا کردن باید خود را با آزادی هماهنگ کند .
لذا اگر یادتان باشد در طول دوران ریاست جمهوریش در هر سخنرانی صدها بار کلمه آزادی را بیان می کرد .
حال این تئوری و باور اصلاح طلبان در مقابل تفکر الهی و تمام پیامبران و ائمه اطهار است که خداوند ادیان الهی و بخصوص اسلام را فرستاد که مردم را از جهل و نادانی و بردگی پادشاهان و نفس خود برهاند و انسانها از این قیود نفسانی رها شوند و آزاد بیندیشند و آزاد زندگی کنند و بنده خدا باشند نه بنده غیر خدا و تنها خدا را بپرستند .
یعنی دین آمده که انسانها، آزاد زندگی کنند .دین چیزی جدا از آزادی نیست بلکه آزادی با قبول دین حق تبلور پیدا می کند و دین یعنی آزادی .لذا امام حسین و اصحابش شهید شدند تا مردم دیندار آزاد زندگی کنند .اگر دین اسلام آزادی در درونش و نتیجه دین آزادی نبود امام حسین اصلا برای چه قیام کند .
در واقع خدای خاتمی و اصلاح طلبان یک دین خلق کرده و یک چیزی در درون انسانها خلق کرده بنام آزادی و حال دین پیامبر ص اگر می خواهد بماند و شکست نخورد باید خود را با آزادی هماهنگ کند .
حال اگر آزادی انسانها کشوری مثل مالزی یا قطر یا لبنان وحتی آمریکا و اروپا خواست دین باید خود را با این خواست و آزادی مردم هماهنگ کند .
نه انسانها خود را با دین خدا و خواست خدا هماهنگ کنند .
لذا اصلاح طلبها و طرفدارانشان از بی حجابی و بی عفتی و افراد ضد ولایت فقیه و طرفدار حکومت لیبرالی و سکولار در حالی که لباس روحانیت پوشیدند مثل خاتمی و ریش و تسبیح دارند مثل سروش و حجاریان حمایت می کنند .
چرا چون دین باید خود را با آزادی هماهنگ کند و گر نه نابود می شود .
مثلا اینان درد دین دارند .
بعد این ابلهان و نادانان از خود نمی پرسند چرا پیامبر و ائمه بخصوص امام حسین خود را با آزادی هماهنگ نکردندو اگر می کردند چیزی از دین می ماند در طول تاریخ؟!!!!!
#التقاط_نقطه_مشترک_اصلاحطلبان_منافقین_وسایردین_ستیزان