📚
#تفسیر_سوره_بقره
┄┅══❣️✿﴾﷽﴿✿❣️══┅┄
✍ قسمت صد و هفدهم
🍃مقصود از هزارسال عدد هزار نيست🍃
♦️ريشههای ترس از مرگ:۲- افرادی كه مرگ را پايان زندگی نمیدانند و مقدمهای برای زندگی در سرايی وسيعتر و عاليتر میبينند به خاطر اعمال خود و خلافكاريها از مرگ وحشت دارند، زيرا مرگ را آغاز رسيدن به نتائج شوم اعمال خود میبينند، بنا بر اين برای فرار از محاسبه الهی و كيفر اعمال، ميل دارند هر چه بيشتر مرگ را به عقب بيندازند، آيه بالا اشاره به دسته دوم میكند.
🔶ولی پيغمبران بزرگ خدا از يك سو ايمان به زندگی جاويدان بعد از مرگ را در دلها زنده كردند و چهره ظاهری وحشتناك مرگ را در نظرها دگرگون ساخته، چهره واقعی آن را كه دريچهای به زندگی عاليتر است به مردم نشان دادند.
♦️و از سوی ديگر دعوت به" پاكی عمل" كردند تا وحشت از مرگ بخاطر كيفر اعمال نيز زائل گردد، بنا بر اين مردم با ايمان از پايان زندگی و مرگ به هيچ وجه وحشت ندارند.
📚 تفسیر نمونه
╭═━⊰🍃🌸🍃