🔺سردار سلیمانی: سیا به ترامپ گفته است «نباید با ایران درگیر شد»
🔸فرمانده نیروی قدس سپاه :الان خود دشمن چه می گوید؟ همین دشمنی که جان بولتون و سازمان سیا{در رأس آن قرار دارند}...می دانید سازمان سیا به ترامپ چه می گوید؟ -تازه اینها تندروهایشان هستند- می گویند نباید با ایران درگیر شد-ولو در (یک) نقطه-؛ چون بعضی ها می گویند آمریکا با ما درگیر جنگ نمی شود، اما اگر درگیر جنگ هم شد، «جنگ نقطه ای» است. مثلا یک نقطه ی ما را می زند. اما تصور دشمن چیست؟
🔸شما بعضی وقت ها از زبان دشمن حرف می زنید؛ به جای آنکه واقعیت دشمن را بدانیم، قدرت دشمن را بالا می بریم؛ به جای آنکه قدرت دشمن را بشناسیم.
🔸دشمن می گوید ما نباید اقدامی انجام بدهیم، چون هرگونه اقدام نظامی در این مقطع ممکن است ما را به یک جنگ بی پایانی بکشاند و همه منافع ما را به خاطر بیندازد. من اطلاعات را می گویم، نه تحلیل./ جماران