در این صورت دیگر وضعیتی که حاصل سوء تدبیر عده ای از مسئولان در مسابقات فوتبال بود و مورد سوءاستفاده دشمنان نظام جمهوری اسلامی قرار گرفت ، در عرصه ورزش بانوان مشاهده نخواهد شد. در صورت تحقق و فراهم سازی این امکان برای بانوان مشهدی، خواهران ما از اولین شرکت کنندگان در این مسابقات اختصاصی بانوان خواهند بود.
۳ . یکی دیگر از دغدغههای مقام معظم رهبری صرف و هزینه کرد در آمدهای نفتی در مباحث توسعه فرهنگی است و عدم مصرف ِ آن در آمدها، در مخارج جاری ، حقوق کارمندان و ... می باشد. لذا مطالبه سوم حقیر این است که یک درصد ِ از درآمد های نفتی در جهت توسعه فرهنگی در حوزه بانوان هزینه شود .
چراکه با تعیین این درصد و قرار تعلق آن به توسعه فرهنگی ِ حوزه بانوان ، برنامه های مهم و تاثیرگذار و اثر بخشی در ارتقا ء دانش و فرهنگِ نقطه ی مرکزی و ثقل جامعه، یعنی بانوان و مادران این سرزمین در دستور کار قرار خواهد گرفت .
انتظار می رود دولت محترم همانطور که به دانشگاه های کشور بودجه تحقیقاتی اختصاص می دهد، بودجه ای را جهت امور تحقیقاتی مشخص شده توسط مسئولان اجرایی در اختیار حوزه های علمیه قرار داده تا صاحب نظران این مراکز، با انجام پژوهش های ویژه ، مدل ها و طرح های اسلامی در عرصه های مختلف مدیریت ارائه دهند . بعنوان نمونه تدوین برنامه توسعه آتی در کشور نیازمند مطالعات آسیب شناسانه برنامه های قبلی و تغییرات ماهوی در ابعاد گوناگون است. از جمله در حیطه فرهنگ، که رویکرد انسان سازی و تربیت در آن خالیست و در همین جا در این خصوص اعلام آمادگی انجام یک فعالیت تحقیقاتی را داریم ...
در این دولت انتظار داریم بانوان به سطح طراز در حوزه فرهنگ و ارزش، معنویت و تعالی روح دست یابند .
آموزش بانوان ،توانمندساز ی بانوان، ورزش بانوان و موزه بانوان .
والسلامعلیکم و رحمتالله و برکاته
@maktabn