🔹 کوچه عشق؛ یادگار منتشرنشده مرحوم راغب
🔸 عبدالحسین مختاباد: من با زنده یاد احمدعلی راغب از دهه ۶۰ آشنا هستم و او را هنرمندی دیدم که همواره متواضع و آهنگسازی متخلق بود. او از جمله افرادی بود که وقتی هنرمندان جوان حوزه موسیقی به او مراجعه میکردند به کمک آنها میآمد و از هیچ تلاشی برای پیشرفت و معرفی آنها دریغ نمیکرد.
🔸 این خواننده موسیقی ایرانی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: من با مرحوم راغب دو اثر را تولید کردیم که اولی با عنوان «اشک مهتاب» در سالهای گذشته منتشر شد. دومین اثر هم «کوچه عشق» نام دارد که متاسفانه هیچ وقت وارد بازار موسیقی نشد. اما به طور حتم آنچه در تجربه همکاری با این هنرمند داشتم قطعاً خاطراتی ماندگار و ارزشمند است که فراموشش نخواهم کرد.
🔸 مختاباد در پایان گفت: متاسفانه بعد از دوران بازنشستگی مرحوم راغب گوشهگیری را انتخاب کرد. او یکی از مهمترین و تأثیرگذارترین آهنگسازانی بود که ضایعه درگذشتش قطعاً برای موسیقی کشورمان از اهمیت بسزایی برخوردار است./ مهر
🎼 کانال رسمی موسیقی مصاف
@masafmusic