🔺سپاه پاسداران در اطلاعیه شماره ۶ صریحا اعلام کرد عملیات تا نابودی کامل رژیم صهیونسیتی ادامه دارد.
❗️«یعنی اونا هم ول کنن، ما دیگه ول نمی کنیم.»
🔸علت چیست؟
📌شاید خیلی از هموطن ها نگران شوند و بر این باور باشند که نبرد و حملات ایران به اسرائیل در صورت آتش بس رژیم صهیونیستی و یا تسلیم آن ، نباید ادامه پیدا کند و باید به صلح و عدم جنگ و خونریزی پایبند بود.
اتفاقا اگر جنگ را متوقف کنیم باید بیشتر نگران باشیم.
دلیل؟
تجربه
❗️این افراد نگران را به مطالعه ی تاریخ اشغالگری و جنگ های رژیم صهیونیستی دعوت میکنیم. خصوصا جنگ ۱۹۴۸
📌زمانی که اسرائیل اعلام موجودیت کرد ، کشور های عرب که در آن زمان غیرت داشتند ، به یاری فلسطین شتافتند تا خاک فلسطین را از اشغال رژیم خارج کنند.
❗️کشور های مصر ، اردن، عربستان سعودی، سوریه، یمن، عراق و لبنان همگی به صورت متحد به اسرائیل حمله کردند و اکثر خاک اشغال شده ی فلسطین را باز پس گرفتند.
📌اینجا بود که انگلیس و امریکا در سازمان ملل برای جلوگیری از نابودی رژیم قطعنامه هایی صادر کردند و اعراب مسلمان را برای آتش بس تحت فشار قرار دادند.
❗️حاکمان عرب با دیدن پیروزی های خود مغرور شدند و خیال کردند رژیم به طور کامل محاصره و منزوی شده و در حماقتی آشکار در یک قدمی پیروزی نهایی ، آتش بس را پذیرفتند.
❗️اسرائیل فقط در همین فرصت چند روزه توسط امریکا و انگلیس به شدت تجهیزات نظامی و کمک های اطلاعاتی دریافت کرد و بلافاصله آتش بس را نقض کرد و به شدت به اعراب حمله کرد.
به طوری که ورق به طور کامل برگشت و اسرائیل به سرعت پیشروی کرد و علاوه بر تسلط کامل به سرزمین فلسطین، بخش هایی از خاک کشور های عرب، از جمله، مصر، سوریه، لبنان و اردن را تصرف کرد.
❗️مطمئن باشید در این جنگ نیز زمانی که رژیم صهیونیستی در تنگنا قرار بگیرد باز هم بحث آتش بس داغ می شود و ایران را برای پذیرش آتش بس تحت فشار قرار می دهند.
📌و باز هم در صورت آتش بس رژیم صهیونیستی پس از تجدید قوا و ترور های جدید وحشیانه تر به خاک ما حمله می کند.
❗️پس هم منطقی و هم عقلانی و هم شرعی و هم قانونی است که ما اسرائیل را هر زمانی که فرصت داریم نابود کنیم و متوقف نشویم.
❗️البته دولت و وزارت خارجه ایران باید دقت کنند فریب نخورند.
📬 باشگاه خبرنگاران مسجد آل محمّد ﷺ
🆔
@masjed_all_mohammad