آیا ادعای مشاهده بشقاب پرنده ها واقعیت دارد⁉️👽🛸🔻
قسمت (پایانی) 3️⃣
♦️آيا ما در کيهان تنها هستيم⁉️
🔷 در حالي که بحث يوفوها در فرهنگ عامه مردم در حال رونق گرفتن است، دانشمندان همچنان سعي دارند تا به سوالي تکان دهنده و مهم پاسخ دهند؛ آيا زمين تنها جرم آسماني ميزبان حيات در کل کيهان است⁉️
🔶 تاکنون بيش از ۴ هزار سياره در منظومه ستارههاي مختلف اطراف زمين کشف شدهاند که برخي از آنها به واسطه شباهتهاي ابعادي به سياره ما و همچنين قرار گرفتن در فاصله مناسب از ستاره ميزبان خود، احتمالا توانايي ميزباني از زندگي را دارند.
🔷 تعداد سيارههاي فراخورشيدي و معمولي که توسط دانشمندان کشف ميشوند، هر دو سال يک بار دو برابر ميشود. نزديکترين مورد سيارههاي قابل سکونت حدودا ۲۰ سال نوري از زمين فاصله دارد و اگر الگوهاي موجود در مورد پيدا کردن اجرام آسماني سکونت پذير اطراف زمين درست باشد، ميتوان نتيجه گرفت که در کل کهکشان راه شيري ۳۰۰ ميليون سياره اينچنيني وجود دارند.
🔶 حال وقتي فراتر از بحث مشاهده بشقاب پرنده ها ميرويم و آمار و ارقام قابل استناد جمعآوري شده را در نظر ميگيريم، خواهيم ديد که هرکدام از اين ۳۰۰ ميليون جرم آسماني، پتانسيل به وجود آوردن حيات، مانند همان اتفاقي که سالها پيش روي زمين افتاد را دارد.
🔷 در واقع اين سيارهها هرکدام يک آزمايشگاه بيولوژيکي هستند و ميلياردها سال هم از شکلگيري آنها گذشته است. به اين ترتيب زمان مورد نياز براي به وجود آمدن اشکال ساده و يا حتي پيچيده و پيشرفتهاي از زندگي روي آنها سپري شده است. به اين ترتيب، چنين آماري باعث شده تا ستاره شناسان به وجود حيات فراتر از جو زمين فوقالعاده خوشبين باشند.
🔻تئوريهاي توطئه
🔷 مفهوم ديگري که شايد تاکنون نام آن را شنيده باشيد، پارادوکس فرمي (Fermi Paradox) است؛ اين پارادوکس به ما ميگويد که با وجود احتمالات بالاي شکلگيري حيات در گوشهاي از فضا، چرا تاکنون هيچ نشانهاي از اين حيات پيدا نکردهايم⁉️
🔶 در جواب به اين سوال برخي دانشمندان دلايل مختلفي را ارائه کردهاند که باعث ميشوند تا ما نتوانيم تمدنهاي فضايي را ببينيم و يا آنها امکان ديدن ما را نداشته باشند.
🔷 در واقع دليل اين مسئله که دانشمندان بحث مشاهده بشقاب پرنده ها يا يوفوهاي ديگر را رد ميکنند، تا حدي به عمق ناشناختهها و ابهاماتي مربوط ميشود که در مورد جهان اطراف ما و بحث کشف حيات فرازميني وجود دارند.
🔶 به اين ترتيب محققاني مانند مارسي احتمال پيدايش حيات در فضاي اطراف را رد نميکنند، اما به نظر اين محققان شواهدي که هماکنون براي اثبات وجود فرازمينيها ارائه ميشوند به هيچ وجه قابل استناد نبوده و يا توضيحات بسيار سادهتري براي هرکدام از آنها وجود دارد که نياز به ارتباط دادن مشاهدات به آدم فضاييها را از بين ميبرند.
🔷 بحث يوفوها در دهههاي گذشته با تئوريهاي توطئه گوناگون گره خورده و از موارد آدمربايي توسط آدم فضاييها گرفته تا حلقههاي کشتزار، تاکنون داستانهاي زيادي در رابطه با تلاش اين جانداران براي برقراري ارتباط با زمينيان نقل شده است.
🔶 با اين وجود ايمپي ميگويد که آدم فضاييهايي با تکنولوژي فوقالعاده پيشرفته و هوش و فناوري فراي تصور ما، صدها يا هزاران ميليارد کيلومتر راه را از مبدا خود طي نميکنند که به صورت مرموز، انسانهاي ساکن سياره را بربايند و يا در کشتزارهاي سراسر جهان، حلقههايي عجيب و غريب به وجود بياورند.
🔷 دايانا پاسولکا (Diana Pasulka)، استاد دانشگاه کاروليناي شمالي ميگويد که افسانهها و مذهب روشي استفاده شده توسط انسان براي کنار آمدن با پديدههايي هستند که توجيه آنها امکانپذير نيست. به اين ترتيب پاسولکا ميگويد که يوفولوژي هم اکنون به مذهب جديد آمريکاييها مبدل شده است.
🔶 با اين وجود دانشمندان به تازهترين تحقيقات در مورد باور جوانان به پديده يوفو اشاره ميکنند که بر اساس آنها، افراد داراي شخصيت اسکيزوتايپال، تمايل به اضطراب اجتماعي، ايدههاي پارانوييدي و همچنين روانپريشي گذرا بيشتر از سايرين به ارتباط اشياء ناشناس پرنده با فرازمينيها باور دارند.
♦️ به همين دليل، طبيعي است که افراد طرفدار تئوريهاي توطئه مرتبط با آدم فضاييها، در ساير جنبههاي زندگي خود هم به دنبال چنين نظرياتي در مورد وقايع ديگر باشند؛ بنابراين ايمپي ميگويد که با اينکه به واقعي بودن گزارشهاي مشاهده بشقاب پرنده ها باور ندارد، همچنان احتمال وجود شکلي از حيات خارج از جو زمين را رد نميکند و هميشه با ديد باز به چنين مسائلي نگاه خواهد کرد.
#ادعاهای_عجیب
#ناسا
#یوفو
#فرازمینیها
#اجنه_فرازمینیها
#فضا
#عظمت_جهان_هستی
#عجایب_جهان_هستی
#واقعیت_یا_تخیل
#عجیب_غریب
به ما بپیوندید
🔻🔻
https://eitaa.com/joinchat/2776694803Cd161204d6d