📍متن سخنرانی4⃣
البته این راهکار برای صمیمیت در روابط زناشویی فی الجمله مطلب درستی است.
اما در رسانه موجی شکل گرفت، و عده ی زیادی در مقابل این حرف جبهه گرفتند، حتی بعضی از مسئولین آقا و خانم نسبت به این حرف نظراتی داشتند و بعضاً حرف آن کارشناس مورد تمسخر هم قرار گرفت!
اما راه درست این بود، که همانگونه که یک کارشناس خانم، در برنامه ای که اصولا مخاطب خانم دارد یک رفتار زنانه را مطرح می کند!
به جای ایجاد یک بازی رسانه ای می شد در یک برنامه ی دیگر یک کارشناس آقا، راهکارهایی را برای برخوردهای مردانه بیان کند تا هیچ طیفی جبهه گیری نکند!
فوراً موج ایجاد می کنند و موضع گیری های فلان شخصیتِ فرهنگی و سیاسی را پخش می کنند. و شاهد هستیم که این موضع گیری ها برای مردم مورد پسند تر است. پس نشان می دهد بافت ذهنی مردم را فمنیست شکل داده است! بافت ذهنی را رسانه ایجاد می کند!
وقتی در هر تبلیغ تلویزیونی، مرد را با پیشبند پشت سینک ظرفشویی نشان می دهند در حالی که خانم او یا در محل کار به او زنگ می زند و یا در آرامش نشسته تا شوهرش بعد از کارهای شست و شو از او پذیرایی کند! معلوم است موضع گیری می شود!
رسانه با ایجاد این ارتکازات ذهنی در دراز مدت باورهای مردم را شکل می دهد!
وقتی شما در اکثر تبلیغات تلویزیونی، مرد را در حال خانه داری و یا ظرف شستن ببینید در مقابل حرف هایی که تحت عنوان اطاعت از شوهر بیان شود جبهه می گیرید!
پس رسانه، اول فرهنگ را میسازد و مطالبه عمومی ایجاد میکند. حاصل آن مطالبه ی عمومی، وضع ساختارهای قانونی است که به همه تحمیل می گردد.
در ماجرای سقیفه هم یک بازی رسانه ای قوی برگزار شد. گمان ما بر این است که جریان سقیفه یک جریان بدوی و دفعی بود، اما اصلا اینطور نبود. فرهنگ سازیِ ضدِ ولایت از همان ابتدا توسط تعدادی که در قالب چهره ی مسلمین و مومنین آمدند به دور پیغمبر شروع شد!