⭕️ تلگرام اپدیت جدیدش رو با قابلیتهای جذابی عرضه کرد.
🔸 این اپدیت شامل انقلابی در بات های تلگرام هست و بات های تلگرام حالا علاوه بر رابط کاربری معمولی که تا الان استفاده میکردن، میتونن از قدرت وب و زبانهای CSS، HTML و JS استفاده کنن.
🔸 بدین صورت سازنده های بات ها دیگه محدود به رابط کاربری عادی بات ها، که دارای محدودیت های برای برخی کابردها هست، نیستن و رابط کاربری باتهاشون رو میتونن تقریبا به هر شکلی که میخوان پیاده کنن.
🔸 باتهای جدید Web App Bot خونده میشن و از نظر ظاهری در هنگام شروع کار با اونها همون رباتهای عادی هستن ولی حالا وقتی دکمه ای رو بزنید، میتونن یک صفحه وب باز کنن و مثل یک سایت کاربر میتونه اونجا کارهای مدنظرش رو انجام بده.
🔸 برای نمونه میتونین ربات سفارش غذای
@DurgerKingBot رو ببینید که منوهای با رباتهای عادی متفاوتن. سازندگان باتها برای نحوه پیاده سازی این باتها میتونن مستندات اونهارو در سایت تلگرام بخونن. با این تحول جدید حالا توسعه دهنده های فرانت اند مزیت رقابتی جدیدی در طراحی باتها پیاده میکنن.
🔷 اما در مورد قابلیتهای عادی تلگرام، حالا بالاخره در هنگام فوروارد کردن پیام ها از یک چت به چت دیگه، ریپلای اونها هم حفظ میشه و وقتی یکی از اون پیام ها به پیام دیگه ای ریپلای کرده باشه، موقع فوروارد کردن هم، اون ریپلای مشخص خواهد بود.
🔷 کاربران حالا میتونن یکی از موزیک ها یا وویس های موجود در چتشون رو به عنوان صدای نوتیفیکیشن ها انتخاب کنن که برای کسایی که گوشیشون همیشه سایلنت هست کاربرد خاصی نداره.
🔷 تا پیش از این چتهارو میشد فقط برای مدت زمان های خاصی مثلا 2 یا 8 ساعت میوت کرد ولی کاربر به اعداد دیگه دسترسی نداشت اما حالا میشه چتهای مختلف رو برای زمان های مختلف از چند ساعت تا چند ماه میوت کرد. همچنین کاربر حالا راحتتر میتونه فقط صدای نوتیفیکیشن رو برای یک چت خاص خاموش کنه ولی نوتیف های اون همچنان ظاهر بشن.
🔷 تلگرام تنظیم جدیدی رو برای پاک کردن خودکار پیام ها اضافه کرده که میشه اون رو برای همه چتها فعال کرد و مثلا وقتی اون رو روی 2 روز قرار بدین، پیام های شما و طرف مقابل به طور خودکار بعد از دو روز برای همه چتهای شخصی پاک خواهند شد.
🔷 تلگرام همچنین دکمه جدیدی رو برای اضافه کردن باتها به گروه ها و کانالها اضافه کرده که انجام اینکارو رو برای کاربران راحتتر میکنه.
🔷 در نسخه iOS تلگرام زبان هایی که قابل ترجمه هستن افزایش چشم گیری داشته و تعداد اونها به سطح زبان های پشتیبانی شده توسط قابلیت ترجمه تلگرام اندروید رسیده.
🔷 در نسخه اندروید هم ظاهر و امکانات ویدیوها در نسخه کوچک شده (PIP) بهبود داشته.
✅
@media_arma