📚 ضرورت تدوین تئوری گفتوگوی بین ادیان از دیدگاه اسلام
💢 سید علیمحمد نقوی رئیس دانشکده الهیات دانشگاه علیگر هندوستان در دیدار با اعضای هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) به بیان ضرورت تدوین تئوری گفتگوی بین ادیان از منظر اسلام پرداخت.
🔹 سید علیمحمد نقوی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه علیگر هندوستان: ما بهطور جدی نیازمند تدوین تئوری گفتگوی ادیان مبتنی بر مبانی دینی و اسلامی خود هستیم. تئوریهای موجود بازتابدهنده دیدگاه کاتولیک است که از یک سو در پوشش گفتگوی ادیان به دنبال تبشیر دیدگاه خود و از سوی دیگر به دنبال سست کردن اعتقادات پیروان سایر ادیان است.
🔹 برقراری گفتگوی بین ادیان به روش داعی و مدعو کارساز نیست. باید در این زمینه با برابری و تساوی صحبت کنیم. اینکه گمان کنیم همه چیز را در اختیار داریم و دیگران فاقد هرگونه سخن و اندیشهای هستند ما را در گفتگوی ادیان دچار مشکل میکند.
🔸 حسین سوزنچی، مدیر گروه مطالعات خانواده دانشگاه باقرالعلوم(ع): انحصار حقیقت در میان ما درست تبیین نشده است. یکی از بهترین راههای تبیین آن بحث مراتب ایمان است. سیره ائمه نیز این بوده است که در گفتگو با هرکس ابتدا مرتبه وجودی و ایمانی او را ملاحظه میکردند. این همان حفظ مراتب ایمان نسبت به مخاطب است که هرکسی در مرتبهای از ایمان قرار دارد و باید گفتگو با او را از همان مرحله آغاز کرد.
📝 متن کامل:
http://ihkn.ir/?p=29919
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#دانشگاه
#گزارش_خبری
#قم
🔳 با
#مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔
@meftahandishe_com