.
❇️ فولاد مبارکه یا فولاد ؛ مبارکه ❇️
✍ پورخردمند
⭕️ تا چندی قبل اون کارخانه ای که در اصفهان بنام فولاد مبارکه خوانده میشد و اسنادش در کتیبه های مربوط به عصر آهن موجود هست اما از زمانیکه خبر ... / ... / ... / ... / .۹۲ ریال اختلاس ؛ رانت ؛ زد و بند ؛ تخلف ؛ فساد ؛ هاپولی ؛ حیف و میل یا هر کوفت و زهرمار دیگر را شنیدیم راستش اولین چیزی که به ذهن مبارکمان آمد ( این مبارک با آن مبارکه فرق دارد ) این بود که به کتیبه های عصر آهن مشکوک شدیم دیدیم بعله حدسمان درست بود رفتیم در کتیبه های عصر فولاد نگاهی انداختیم کاشف بعمل آمد که نام کارخانه اینگونه ثبت شده : فولاد ؛ مبارکه . خیالمان راحت شد که الحمدلله ؛ فولاد ؛ مبارکه منتها افسوس که نه برای همه ؛ بلکه برای عده ای خاص و نور دیده که هر صبح و شام در محوطه باز کارخانه عظیم ؛ سرود دل انگیز فولاد مبارک بادا ؛ فولاد مبارک بادا را سر میدادند و کلی انرژی می گرفتند اما اینکه این سرود برای بیت المال چقدر آب میخورد از عدد و رقم خارج است .
⭕️ اینکه چرا در این مدت طولانی ؛ نهادهای نظارتی و امنیتی و قضایی از این افتضاح بزرگ خبر نداشتند بررسی های ما نشان داد حضرات دزد و اختلاس گر از بس با فولاد نشست و برخاست داشتند مثل فولاد بلکه بهتر از آن ؛ سخت آبدیده شده و به زعم خود غیر قابل نفوذ بودند اما بالاخره یه جایی نشتی داشتند اما اینکه مشکل نشتی از فولاد بود یا فولاد خواران ؛ بنظر میرسد اگر بپذیریم نشتی از فولاد خواران بود بنفع ملت خواهد بود چون فولاد نشتی داشته باشه مشتری ها را از دست خواهیم داد .
⭕️ خدای ناکرده بدون هیچ نیتی و هیچ ذهنیتی فقط از باب اینکه فرض محال ؛ محال نیست و نیز از باب پیشگیری عرض میکنم که اگر نهادهای نظارتی به وظیفه ذاتی و قانونی خود عمل نکنند ممکن است فردا روزی ؛ مس سرچشمه را بخوانیم مس ؛ سرچشمه فساد و یا مس سونگون را بخوانیم مس سون گون ( مس برای فردای بعضیها ) .
⭕️ در این سوی ماجرا یک سوال از کسانی داریم که متخصص لابی گری بوده و به بهانه اینکه این موضوع مسئله اول کشور نیست اجازه نمی دادند تحقیق و تفحص صورت بگیرد و باعث گردیدند در این شرایط سخت اقتصادی ؛ ملت فشار مضاعفی را تحمل کنند ؛ شاید هم می خواستند عدد ۹۲ به ۱۰۰ برسد ؛ الله اعلم . نباید رابطه علیّ آن حیف و میل و این پافشاری بر عدم تحقیق و تفحص روشن گردد ؟ وقت آنست نورافکن شفافیت بر تاریکخانه رانت و فساد بتابد تا سیه روی شود هر که در او غش باشد .
⭕️ سخن آخر با دستگاه قضایی ست که برای تسکین آلام درد مردم ؛ حکمرانی عدالت محور را در مورد هر آنکه اصولگراست یا وصول گرا ؛ اصلاح طلب ست یا افساد طلب و یا هر نام و نشان دیگری که باشد برای قوام و دوام نظام و خشنودی پروردگار اجرا کرده و سرب گداخته بر گلوی فولاد خواران و جاده صاف کن های از خدا بی خبر و از شیطان با خبر بریزند تا عیار فولاد عیان گردد . مطالبه گری حق مردم است و پاسخ به مطالبه گری ؛ وظیفه مسئولان .